KAYSERİSPOR’A, KONYA’DA ÇARPTI 

KAYSERİSPOR’A, KONYA’DA ÇARPTI 

KONYASPOR 2-0 Y. KAYSERİSPOR

Süper Lig’de 10.hafta mücadelesinde deplasmanda Konyaspor’a konuk olan Yukatel Kayserispor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapadı. Alınan bu mağlubiyet sonrasında sarı-kırmızlılar da ligdeki son durum tartışılmaya başlandı.

Süper Lig’de 10.hafta karşılaşmalarında deplasmanda Konyaspor’a konuk olan Yukatel Kayserispor da futbolcular sahadan 2-0 mağlup ayrıldılar.  Karşılaşmayı Sarper Barış Saka, Gökhan Barcın ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetti.

Karşılaşmanın daha ilk anlarında oyuna hızlı başlayan ekip ev sahibi Konyaspor oldu. Maçın 2.dakikasında sol kanattan gelişen Konyaspor atağında topla hareket eden Bytyqi’nin ceza sahası önü sol çaprazından yaptığı vuruş az farkla auta çıktı. Bu atağın ardından 8.dakikada ara pasla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Çekiçi’nin arka direğe çevirdiği topu kale önünde boş pozisyonda bekleyen Serdar kafayla ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Golden sonra da Konyaspor’un atakları durmadı. Maçın ilk yarısının son anlarına doğru Kayserispor’da futbolcular toparlanmaya çalışsalar da fayda sağlamadı ve 45.dakikada ceza alanı içi sağ çapraz da topla buluşan Hadziahmetovic’in sert vuruşunda meşin yuvarlak Kayserispor filelerine bir kez daha giderek ilk yarının skorunu da 2-0 olarak ilan etmiş oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına toparlanmış görüntüsü ile başlayan temsilcimiz Kayserispor rakip kalede gol aramaya başladı. 48.dakikada ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Yasir’in sert şutunda kaleci Sehic topu kornere çelerek gole fırsat vermesi. 75.dakikada Onur’un sağ kanttan ceza sahasına yaptığı ortaya kale önünde yer alan Gökhan topa dokunamadı ve bu ataktan da sonuç çıkmadı. 78.dakikada topla hareket halinde olan Mensah’ın ceza sahası önünden sert vuruşunda kaleci Sehic topu kornere çeldi. Bu ataklarda sonuç alamayan Kayserispor deplasmanda Konyaspor’a 2-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı.

Maç sonrasında Yukatel Kayserispor’da taraftarlar ligdeki konumlarını ve alınan mağlubiyetleri sorulamaya başladılar. Güçlü kadroya rağmen böylesi puan kayıpları ile haftayı kapatan temsilcimiz de yönetimin hafta içinde teknik heyetten rapor isteyeceği de iddia edildi.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti