KAYSERİSPOR’A, SİVAS MORALİ 

KAYSERİSPOR’A, SİVAS MORALİ 

SİVASSPOR 0-2 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 29.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor’a konuk oldu. Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar hakem üçlüsü yaptı.

Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan Sivasspor oldu. 8.dakikada Demir Grup Sivasspor, Emre Kılınç ile gole yaklaştı. Emre’nin şutu direkten döndü. 12.dakikada Sivasspor adına kazanılan penaltıyı Mert Hakan Yandaş kaçırdı. 19.dakikada Bernard Mensah önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Bernard Mensah tarafından çekilen şut, defansın müdahalesiyle engellendi. 45.dakikada HES Kablo Kayserispor’da Hasan Hüseyin Acar’ın şutu az farkla auta gidiyor. 45+3.dakikada HES Kablo Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı HES Kablo Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Demir Grup Sivasspor’un santrası ile başladı. 54.dakikada Ziya Erdal, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekti, kaleci Silviu Lung kurtardı. 70.dakikada HES Kablo Kayserispor’da, Pedro Henrique ceza sahasına orta yaptı, ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmadı. 83.dakikada Mesanovic’in ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Bernard Mensah takımı adına gole çevirdi ve skor 2-0 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve HES Kablo Kayserispor karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak puanını 28’e yükseltti.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı