KAYSERİSPOR’A TUR MORALİ

KAYSERİSPOR’A TUR MORALİ

KAYSERİSPOR 2-0 BAYRAMPAŞA

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında Bayrampaşa’yı konuk etti. Maçın normal süresinde gol sesi çıkmazken, uzatma devresinde Kayserispor bulduğu 2 golle turu geçen taraf oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında 3.Lig takımlarından Bayrampaşa’yı konuk etti. Kadir Has Stadyumu’nda 120 dakika oynanan karşılaşmadan Kayserispor 2-0’lık galibiyetle ayrılarak turu geçen takım oldu.

Mücadeleye U18 takımında yer alan futbolcular ağırlıklı çıkan Kayserispor’a yedek kulübesinden Bülent Bölükbaşı eşlik etti. Genç bir kadro ile sahada yer alan Kayserispor, ilk yarıyı ve ikinci devreyi 0-0’lık eşitlikle tamamladı. 90.dakikada Atila Turan kırmızı kartla oyun dışı kalırken, takımın yeni teknik direktörü Bülent Uygun mücadeleyi tribündeki locadan izledi. Aranan goller ise uzatma devresinde geldi.

Kayserispor’un U18 takımında yer alan Ümran Zambak ilk kez A takımda çıktığı mücadelede golü bulan isim oldu. Genç oyuncu Zambak, 95.dakikada gelişen atakta topu iyi takip etti ve skoru 1-0’a taşıdı. Uzatma devresinin ikinci bölümünde ise bu kez sahneye Hasan Hüseyin Acar çıktı. Dakikalar 115’i gösterdiğinde Acar, kaleye göre sağ kanattan taşıdığı topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-0 yapan isim oldu. Bu golle birlikte son düdük geldi ve Kayserispor, taraftarı önünde galibiyete uzanarak bir üst tura yükselmeyi başardı. Bayrampaşa galibiyeti Kayserispor için ayrıca Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde moral kazandırdı.

 

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak