KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI YORUMLARI!

KAYSERİSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI YORUMLARI!

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ı kendi sahasında 1-0 ile geçen Kayserispor maçı soğuk havaya rağmen izlemeye gelen taraftarlarının da içini ısıttı.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor sezonun 23.haftasında Kara Kartal’ı evinde tek gol ile avladı. İlk yarının sonlarına doğru Fernandes’in, Eren Güngör’e yaptığı sert faul sonrası ikinci sarı kart ile oyundan ihraç edilmesinin ardından 10 kişi kalan Beşiktaş ikinci yarıda gol bulamayınca ilimizden puansız ayrıldı.

 

32 bin kişilik Kadir Has Stadyumu’nun neredeyse tamamının dolduğu Kayserispor, Beşiktaş maçında soğuk havaya rağmen takımlarını yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarı maç sonuna kadar takımını destekledi. 90 dakika sonunda gülen taraf Kayserispor oldu. Maçın ardından konuşan Vali Mevlüt Bilici “Çok önemli bir galibiyet bence tam da ihtiyacımız olduğu bir zamanda Beşiktaş gibi büyük bir takımı yendik. Kendi sahamızda yendik biz daha iyi oynadık. İkinci yarı daha iyi oynayabilirdik ve farkı da açabilirdik. Çünkü Beşiktaş 1 kişi eksikti ama yinede 3 puanı aldık mutluyuz. İnşallah bu böyle devem eder” dedi.

 

BAŞKAN ÖZHASEKİ “GENÇLERE SABIR GÖSTERİLMELİ”

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise maçın ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ”İlk yarı süper bir Kayserispor vardı. Çok diri iyi paslaşan müthiş ayağa top yapan özlediğimiz beklediğimiz bir Kayserispor vardı. Hocanın da aşılamaya çalıştığı ruh buydu herhalde. İlk dakikada bir gol buldular, birkaç tanede kaçırdılar. Ama önemli olan galibiyet. Şöhretler karmasının karşısında 20 yaşındaki delikanlıların bu mücadelesini tebrik etmek lazım. İnşallah bundan sonra daha iyi günler gelir. Yeni oyunculardan oluşmuş gençlerle kurulu bir kadro. Doğruyu söylemek lazım bir hafta iyiyse öbür hafta tökezleyebilir, işte bunu da bu dönem yaşıyoruz. Ama gittikçe oturacağına da inanıyoruz. En önemli kozlarımızdan biri Cangele’ydi şansız bir sakatlık, Amrabat’ta yine bir şanssızlık yaşadık. Bir iki gün içinde oda takıma döner diye ümit ediyorum. Geride Zurab vardı, en güvendiğimiz insan o yok, orta sahadaki ekibimiz biraz zayıf. Bu kadar eksiğe rağmen yapılan bu mücadeleyi hakikaten tebrik etmek lazım” dedi. Hakemlerle ilgili bir soruyu da Başkan Özhaseki “Doğrusu ara ara hakemler ile bizim karşılık olarak atıştığımız belki de haddi aşan sözler sarf ettiğimiz oluyordu. Ancak tüm Türkiye biliyor ki, bazı hakemler iyi niyetli değildi. İyi niyetli olunmayan ortamda da o sözleri söylemek de bizim de hakkımız. Dikkat ederseniz federasyon bazı hakemlerin ipini çekti. İsim verirsek şimdi ayıp olur. Ben şuanda Türkiye liglerinde kötü niyetli bir hakem olduğuna inanmıyorum” dedi. Türk Futbolu’ndaki yaşanan süreç ile ilgili soruyu da yanıtlayan Başkan Özhaseki “Doğrusu bir kaos ortamı var. Belki federasyon işin başında elini masaya vursaydı bu gürültü biterdi. Olay uzatıldıkça karmaşıklık arttı. Ben bu çalkalanmadan sonra işin oturacağına inanıyorum” dedi.

 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “İlk yarı daha iyi oynadık. İkinci yarı Beşiktaş bastırdı ancak sonuç itibariyle Kayserimiz güzel bir galibiyet aldı. İnşallah yoluna devam edecek. Beşiktaş kamuoyunun beklediği futbolu sergileyemedi. Kayserisporumuz açısından da çok sevindirici bir durum. Hafta içi Sivas, hafta sonu Gençlerbirliği maçlarından da galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

 

BELUK “KADROMUZU GÖRDÜNÜZ”

 

Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi İskender Beluk’te maçın ardından “Bu soğuk havada içimizi ısıttı bu galibiyet, bundan daha önemlisi çok iyi bir futbol oynadık. Çok iyi mücadele etti çocuklar. Attığından çok daha fazlasını kaçırdılar. Kadromuzu gördünüz, gencecik hepsiyle gurur duyuyoruz. Biraz müddet verilirse ve sabredilirse bu takım çok şey yapacaktır. Bunu da göreceksiniz. İnşallah devamında da galibiyetler alırız” dedi. (spor servisi)

 



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti