KAYSERİSPOR´DA ANTRENMAN BAŞLIYOR

KAYSERİSPOR´DA ANTRENMAN BAŞLIYOR

KAFKAS, ?DEPLASMANDAN GALİP DÖNECEĞİZ?

   Süper Lig´de 9 puan ile 15.sırada bulunan Kayserispor, bu hafta deplasmanda Antalyaspor´a konuk olacak. Deplasman hazırlıklarını kulüp tesislerindeki antrenmanlarla sürdüren sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Tolunay Kafkas ?Deplasmandan galip ayrılacağız? diye konuştu. Takımın hafta sonunu izinli geçirdiğini duyuran Kafkas, ?Antrenmanlar pazartesi günü başlayacak? dedi.
Spor Toto Süper Lig´de geçtiğimiz hafta sahasında Çaykur Rizespor´u sahasında konuk eden ve saha galibiyetine son veremeyerek karşılaşmayı noktalayan Kayserispor, sezonun 11.haftasında oynayacağı deplasman maçına hazırlanıyor. Kendi sahasında bir türlü galip gelemeyen sarı-kırmızılılar hafta sonunu izinli geçirirken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Antalyaspor deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

Antalyaspor hazırlıklarının bugünden itibaren başlayacağını söyleyen Kafkas, deplasmandan galibiyetle dönmek istediklerini belirterek, ?Bu sezon kendi sahamızda henüz galip gelemedik. Ancak deplasman istatistiklerimize bakarsak topladığımız 9 puanın 7´sini deplasmanda kazandık. Antalyaspor deplasmanından da galibiyetle dönmek istiyoruz. Bu nedenle de hafta sonu seçimler nedeniyle antrenmanlarımızı izinli geçirdik ve Antalyaspor antrenmanlarımıza hafta başından itibaren başlayacağız. Cuma gününe kadar kulüp tesislerimizde hazırlıklarımız sürecek. Takımda eksiğimiz bulunmamakta. Antrenmanlar esnasında da özellikle sakatlıklara dikkat ediyoruz. Bu önemli maçımız öncesinde sakatlık yaşamak istemiyoruz. Tam kadro Antalya´ya gideceğiz ve 3 puanı alıp döneceğiz? ifadesini kullandı.
Öte yandan Kayserispor´un sezonda geride kalan 10 haftalık periyottaki performansı dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar kendi sahalarında 2 beraberlik sonucu 2 puan toplayabildi. Deplasmanda oynanan karşılaşmalarda ise 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Kayserispor, 7 puan topladı.



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı