KAYSERİSPOR´DA BAŞAKŞEHİR MESAİSİ

KAYSERİSPOR´DA BAŞAKŞEHİR MESAİSİ

SARI-KIRMIZILILAR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

   Süper Lig´in 6.haftasında kendi sahasında Başakşehir´i konuk edecek olan Kayserispor´da hazırlıklar tamamlandı. Bayram süresince antrenmanların devam ettiğini belirten Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Maçın başlama saatini bekliyoruz? diye konuştu.
Süper Lig´de sezonun 6.haftasında Kadir Has Stadyumu´nda Başakşehir´i misafir edecek olan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar tamamlanarak maç saati beklenmeye başlandı. Bayram tatili süresince antrenmanların devam ettiğini hatırlatan sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ?Maç saatini bekliyoruz. İnşallah bu hafta 3 puan alarak galibiyet sevinci yaşayacağız? diye konuştu.
SARI-KIRMIZILILAR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI
Ligde geçtiğimiz hafta Gaziantepspor´a yenilen ardından Türkiye Kupası´nda alınan galibiyet ile moral bulan Kayserispor´da takım oyuncularının Başakşehir maçına adapte olduğunu söyleyen Kafkas, ?Başakşehir maçı bizim için son derece önemli bir maç. Elbette her maçımızın ayrı önemi var. Ancak Başakşehir maçı yeniden yükselmemiz ve moral bulmamız için son derece kritik bir mücadele olacak. Takımın kendini yeniden göstermesi ve taraftarı ile yeniden bütünleşmesi bu maçtan çıkacak olan galibiyete bağlı. Sezonun ilk haftaları geride kaldı. Şimdi ilk devre için konulan hedefe yürüyoruz. Devre arası olmadan hedefimizi yakalamak adına Başakşehir maçını sorunsuz geçmemiz gerekmekte. Bu nedenle de bayram olmasına rağmen antrenman ve hazırlıklarımızı sürdürdük. Bir günlük tatilin ardından futbolcular ile çalışmalarımıza ağır bir antrenman ile başladık. Bu maçın haftanın son maçı olması ve kendi evimizde oynayacak olmamız da bizim için bir avantaj durumunda? açıklamasında bulundu.
Taraftarlara da bu maç için çağrıda bulunan Kafkas, ?Başakşehir karşısında her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyacımız var. Bayram sonunda oynanacak bu karşılaşmada onları kalabalık bir şekilde tribünde görmek istiyoruz. İkinci bir bayram yaşatmak ve galibiyet sevincine ortak olmalarını istiyoruz? dedi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak