KAYSERİSPOR´DA BAŞAKŞEHİR MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA BAŞAKŞEHİR MESAİSİ BAŞLADI

SARI-KIRMIZILI EKİP, GÜNÜ TEK ANTRENMAN İLE TAMAMLADI

Spor Toto Süper Lig´in 30.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Başakşehir´e konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Spor Toto Süper Lig´de 30.hafta heyecanı, 20-21-22 ve 23 Nisan´da oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 30.hafta açılış karşılaşmasında Kayserispor-Başakşehir´e konuk olacak.

29.hafta mücadelesinde Gençlerbirliği´ni konuk eden Kayserispor, bu karşılaşmayı 3-2´lik skor ile kazandı ve 3 hafta sonra yeniden galibiyet ile tanıştı. Karşılaşmanın ardından izin kullanmayan Kayserispor, dün yaptığı antrenman ile Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sumudica nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Gençlerbirliği mücadelesinde forma giyen futbolcular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Antrenman 5´e 2 top kapma ile pas ve şut çalışması ile son buldu. Alınan galibiyetin ardından antrenmanda teknik heyet ve oyuncuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Medipol Başakşehir-Kayserispor karşılaşması, 20 Nisan Cuma günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakika saat 20:00´da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu