KAYSERİSPOR´DA BERABERLİK ÜZÜNTÜSÜ

KAYSERİSPOR´DA BERABERLİK ÜZÜNTÜSÜ

YILDIZ, ?SIKINTILI GÜNLER GERİDE KALACAK?

 

Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Kayserispor´un Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, Gaziantepspor maçında 87.dakikada yedikleri golle galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Kayserispor´da moraller bozuk. Gaziantepspor karşısında oynanan güzel futbola rağmen alınan beraberlik camiada üzüntüye neden oldu. Maça ilişkin değerlendirmede bulunan Kayserispor Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, Gaziantepspor maçında iyi oynamalarına rağmen 2-2 berabere kalarak galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.
İki kez öne geçtikleri karşılaşmada skoru koruyamadıklarını dile getiren Yıldız, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Skoru koruyup 3 puan alabilseydik bizim için çok iyi olacaktı. Eksiklerin olduğu bir maçta 87.dakikada yediğimiz golle galibiyeti kaçırdığımız için çok üzgünüz. Galibiyete çok yakın olduğumuz bir maçta maalesef 2 puandan olduk. Çok üzüntülüyüz. Ne yapalım, futbolda bunlar var. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmamız lazım. Toparlanarak yolumuza bakmamız gerekiyor. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama bu zorlu süreci çok deneyimli ve tecrübeli başkanımız ve deneyimli teknik direktörümüzün katkılarıyla aşacağımıza kesinlikle inanıyoruz. Herkes rahat olsun, önümüzdeki günlerde sıkıntıyı aşacağız.?

(SPOR SERVİSİ)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak