KAYSERİSPOR´DA BİRLİKTELİĞİN GÜCÜ

KAYSERİSPOR´DA BİRLİKTELİĞİN GÜCÜ

ÖZHASEKİ, ? KAYSERİSPOR YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ? ...

Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta karşılaşmasında Kayserispor, sahasında Bursaspor´u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşanırken, Kayserispor protokolü de birlik ve beraberlikten söz ederek kameralar karşısında bu sevince ortak oldular.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarıdaki flaş ekibi haline gelen Kayserispor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından sahasında Bursaspor´u da 2-0 gibi net bir skor ile mağlup etmeyi başardı.
Karşılaşmayı 17 Bin biletli seyirci izlerken, takımın ikinci yarıdaki başarısına doğrudan katkı koyan isimler Bursaspor karşılaşması sonrasında kameralar karşısına geçti. Bu isimlerin en başında yer alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: ?Tüm Kayseri´nin gözü aydın diyelim. Kaç haftadır süren uzun bir maratonda hep yüzümüz gülüyor. Bir taraftan Kayserispor camiası sevinirken, Kayserili olan ve Kayserili herkes de seviniyor. Çocuklar adeta destan yazıyorlar. Sanki ilk dönemin sonunda Kayseri düştü gözüyle gösterilirken, Allah´a hamdolsun bu günlere geldik. Hepimizin bildiği gibi önce bir yönetim krizi vardı. Tabii önceden emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Hiç kimseyi karalayacak halimiz yok. Giden kimseye kötü söyleyecek halimiz yok. Yıllarca emek vermiş insanlara da teşekkür etmek lazım. Şimdi yeni bir yönetim ve şehrin tüm desteği var. Kayserispor´da herkes taşın altına elini koydu. Başkanımız da ricamızı kırmadı ve başkanlığı kabul etti. Kocaman bir kayanın altına omuzlarını verdi. Kolay bir iş değil. Yıllarca başkanlık yaptığım için bilirim. İşinden ve özelinden daha önemlidir. Ailesinin önüne geçer. Bin bir türlü sıkıntısı da hiç bitmez. Buradaki keyfi 5-10 dakikadır. Şimdi başkan buradan giderken, ben primi nerden bulacağım? Bu çocukların ödemesi var. Nerden alacağım, deplasmanı kime yıkacağım diye düşünürsün. Bu çocuklara helal olsun, hepimizin yüzünü güldürdüler. Bugün bir de seyirciye teşekkürümüz var. Bu güzel sonuçların ardından seyirci de buraya koştu geldi. Lütfen bizleri yalnız bırakmasınlar. Şuan bu ekranda gördüğünüz birkaç kişi bu işe çok emek veriyor. Fenerbahçe galibiyetinden sonra tüm şehir sevinmedi mi? Sabah esnaf keyifle dükkanını açmadı mı? İşçi, işine giderken bu olayı konuşup, keyfini çıkarmadı mı? Şimdi bu keyfi yine devam ettirecekler. Kayseri´de, Türkiye´nin en güzel spor tesisleri var. Takım böyle güzel sonuçlar alır ve bizde desteğimizi devam ettiririz. İnşallah taraftarımızın desteği ilerleyen haftalarda daha da artar. Desteği olan herkesten Allah razı olsun. Takım böyle gider ve orta sıralarda ligi tamamlarız ve gelecek sezonda daha büyük hedefler belirleriz.?


ÇELİK, ? EN BÜYÜK TEŞEKKÜR TARAFTARIMIZADIR?
Mutluluğunu paylaşan bir diğer isim de, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik oldu. Başkan Çelik, şunları kaydetti: ? Bize bu keyfi yaşatan takımımıza teşekkür ediyoruz. Tabii Sergen hocamızın verdiği taktikler ve yaptığı çalışmalarla, çok başarılı bir şekilde takımı yönlendiriyor. Kocaman bir teşekkür de kulübü şehirle barıştıran, yeni yönetimimize teşekkürlerim. En büyük teşekkür de taraftarımızadır. Geldi ve 12.adam olarak takımına destek oldu. Ben emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Başarıların devamını diliyoruz. Rabbim mahcup etmesin. Ligi de layık olduğumuz yerde tamamlayalım diye de dua ediyoruz. Rabbim ben dedirtmesin. Başarı tüm camianın çabası ile oluyor. Ben, geliyorum da galibiyet geliyor diye bir şey yok. Çalışma ve başarı beraber yapılan işlerdir. Birliktelik olduğu sürece de takımın sırtı yere gelmez.?


YILDIZ, ?KAYSERİSPOR İSTEDİĞİ YERE GELECEK?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, şunları kaydetti: ?Kayserispor´u tebrik ediyorum. Takımımızın yükselişi devam ediyor. Bundan önemli maçlarda var. Özellikle Rize ve Kasımpaşa maçları çok önemli. Yakaladığı bu hızla hem ligde hem de kupada istediği yerlere gelecektir. Başta Sergen hoca olmak üzere tüm camiayı tebrik ediyorum. Bu soğukta takımı destekleye gelen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.?


TAMER, ?GALBİYETLERİN DEVAMI GELECEK?
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, şöyle dedi: ?5 maçtır iyi devam ettirdiğimiz bir seri yakaladık. Bunun nedeni de birlik ve beraberlik içerisinde olmamız. Bakanımıza, Milletvekili arkadaşlarımıza ve tabii yükün büyüğünü sırtlayan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir´e teşekkür ediyorum. Bu galibiyet serisine Rize´de de devam etmek istiyoruz. Takımımıza destek olan herkese teşekkür ediyorum.?


BEDİR, ? TARAFTARIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM?
Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle konuştu: ?Arkadaşlar güzel bir galibiyet aldık. Önceki galibiyetler gibi bu galibiyetlerin de coşkusu, benim açımdan burada bitti. Önümüzde Rizespor maçı var. Bu galibiyetlerin bir anlamı olması için Rize´den puan ya da puanlarla dönmemiz gerekir. Çok aşağılardan başladık. Bizler kendimize bakmalıyız. Çok özel bir teşekkürde bulunmak istiyorum. Bugün burada olan 17 Bin taraftarımın gözlerinden öpüyor ve teşekkür ediyorum. Taraftarımızın desteği oldukça istediğimiz yerde ligi tamamlarız. Hiç bir şey bitmedi. Sadece 3 maç kazandık. Önümüzdeki bir ya da iki maçı puanlarla kapatıp, biraz rahat etmeliyiz.?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak