KAYSERİSPOR´DA BURSA MESAİSİ SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA BURSA MESAİSİ SONA ERDİ

SARI-KIRMIZILI EKİP, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR ...

Spor Toto Süper Lig´in 21.hafta karşılaşmasında Bursaspor´u konuk edecek olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kayserispor´un başına Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın geçmesinin ardından büyük bir çıkış yakalamıştı. 19.haftada sahasında Fenerbahçe´yi 4-1 ve 20.haftada Galatasaray´ı deplasmanda 2-1´lik skor ile mağlup eden Kayserispor, şimdi gözünü sezonun 21.haftasında taraftarı önünde oynayacağı Bursaspor maçına çevirdi.
Galatasaray maçının ardından ara vermeden Bursaspor maçı hazırlıklarına başlayan Kayserispor, gerçekleştirdiği son antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Bu önemli karlaşma öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor´u ziyaret ederek hem yönetime hem de futbolculara moral vermişti.
Taraftarı Bursaspor karşılaşmasına davet eden Başkan Erol Bedir, kombine bilet sayısının 10 Bin´e ulaştığını da açıklamıştı. Bursaspor karşılaşması öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, maç öncesinde ve maç sonrasında raylı sistem araçlarının taraftarlara ücretsiz olacağını duyurmuştu.
Kayserispor-Bursaspor karşılaşması, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu müsabaka saat 19.00´da başlayacak.
HABER: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak