KAYSERİSPOR´DA, BURSA MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİSPOR´DA, BURSA MESAİSİ TAM GAZ

BURSASPOR-KAYSERİSPOR MAÇI, CUMA GÜNÜ SAAT 20:00´DA

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında Bursaspor´a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ligi ilk 5 içerisinde tamamlayarak Avrupa kupalarına katılmak isteyen Kayserispor, engelleri bir bir aşıyor. Şimdi sarı-kırmızılı ekibin hedefinde, 24.haftada oynayacağı Bursaspor maçı var.

Geride kalan haftada kazandığı Kasımpaşa maçının ardından bir günlük izin yapan Kayserispor, pazartesi günü Bursaspor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, gerçekleştirdiği antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Marius Sumudica´nın grip olması nedeniyle antrenman Cristian Petre yönetiminde gerçekleşti. Takım halinde ısınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5´e 2 top kapma ve yarı sahada çift kale maçın ardından noktalandı. Kasımpaşa maçının ardından konuşan Şumi, ?Bursa ve Karabük maçlarından 4 puan hedefliyorum. 6 puan olursa, Avrupa kupaları için daha çok ümitleniriz´ demişti. Kayserispor-Bursaspor karşılaşmasını kazanarak, yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Bursaspor-Kayserispor karşılaşması, 2 Mart Cuma günü Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:00´da başlayacak.

Haber: Murat TURP



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev