KAYSERİSPOR´DA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

?BİLET FİYATLARI, KOMBİNE VE LOCA TAHSİSİ? YENİDEN DÜZENLENDİ ...

Başkan Erol Bedir ve yönetimin Kayserispor´un başına geçmesinin ardından sarı-kırmızılı ekipte, değişim rüzgârları esmeye başlamıştı. Sarı-kırmızılı camiada son değişiklik, ?Bilet fiyatları, kombine ve loca´ konusunda yaşandı.
Kayserispor, bilet fiyatları, kombine ve loca tahsisi konusunda ciddi değişikliklere gidiyor. Sarı-kırmızılı ekibin yönetimi, gerçekleştirdiği toplantı sonrası bir dizi karar aldı ve aldığı kararları resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.
Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; ?Kulübümüz kendi evimizde, "Kadir Has " stadında ilk olarak Bursaspor ve sonra diğer takımlarla oynayacağı lig maçlarının ve mart başında Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağımız Ziraat Türkiye kupası çeyrek final ilk maçı bilet fiyatları aşağıya çıkarılmıştır. Ancak, tek başına bir lig maçı için veya ZTK´da oynayacağımız Fenerbahçe maçı için bilet alınabileceği gibi, Bursa maçı öncesi, kalan maçlarımızın tamamı ( ZTK Fenerbahçe ve olursa ilerideki maçlar dahil ) içinde passolig kartlarına yükleme yapabilir, böylelikle çok az bir fark ödeyerek taraftarlarımız iç sahadaki, evimizdeki tüm maçlarımızı izleyebilir ve misafir takımlar için tam bir "deplasman" havası oluşturabilirler. Ve yine; Sezon başında satılmayan, tahsis edilmeyen boştaki localarımız da kullanıma sunulacak ve maç günleri ısrarla istenen loca taleplerinin ortadan kalkmasını sağlayacaktır. Bu nedenlerle;
1-Bursaspor veya sonra oynayacağımız lig maçları (Tek maç) bilet fiyatları;
Kale Arkası: 5 TL
Doğu Maraton: 15 TL
Batı Maraton: 20 TL
Misafir Tribünü: 5 TL
2-ZTK çeyrek final Fenerbahçe ilk maç bilet fiyatları
Kale Arkası: 15 TL
Doğu Maraton: 30 TL
Batı Maraton: 45 TL
Misafir Tribünü: 150 TL
3-Bursaspor,sonraki lig maçları ve Fenerbahçe ,sahamızdaki ZTK maçları dahil (en az 9 maç) toplu fiyatlar,
Kale Arkası: 10 TL
Doğu Maraton: 25 TL
Batı Maraton: 40 TL
4-Halen kimseye tahsis edilmeyen ve tek maçlık veya sezon sonuna kadar satışa sunulan localar ve fiyatları ise: 250 ile 3000 Türk Lirası arasından değişen fiyatlarla satışa sunulacak.?
Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaşanan değişikliklere ilişkin Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde açıklamalarda bulunmuştu. Ciddi değişiklikler yaptık diyen Bedir şöyle dedi: ?Fenerbahçe maçı dahil olmak üzere bir takım varyasyonlar yaptık" diyen Başkan Erol Bedir, "Okuyan arkadaşlar bilecektir. Bence ekonomik olarak çok bir fayda getiremese bile akılla bütünleşmek adına önemli bir şey daha yaptık. Maç günleri sürekli loca talibi olur. Şehrin belirli kesimleri telefon açar ?benim misafirim var bana bir loca ayarlayın.´ Diye. Locaların hepsi boş duruyor. Biz locaları da satışa çıkardık. Yani küçük fiyatlarla bir maçlık, bütün maçlar için olmak üzere numarasıyla birlikte fiyatlarını da yazdık. Artık hiçbir arkadaşımız, dostumuz maç heyecanıyla takıma ve maça motive olmuşken loca veya bilet ayarlama derdinde olmayacak. Sitede her şey yazılıdır. Eğer misafir varsa bakacak, alacak ve oraya oturacak. Dolayısıyla ayrımı da ortadan kaldırmış olduk. Cüzdanımızda bir loca falan yok. Şahsen benim ayırdığım bir locam falan yok. o gün gideceğim nerede yer bulursam oraya oturacağım. Tüm arkadaşlarımız için öyledir. Kimsenin rezerve ettiği bir yeri yok. Hepsi listede yazılı. Parası alınmayan, tahsil edilmeyen tüm localar orada var. 1000 lira 1500 lira gibi küçük rakamlarla o maçı izlemek için arkadaşlar gruplarıyla beraber gidebilirler.
Kararlardan bir tanesi gazi ve şehit yakınları ile ilgili olduğunu biliyoruz. Onlarla ilgili bir karar aldık. Büyük 250 kişilik localarımız var. Passoligleri olması kaydıyla çünkü başka türlü içeri giremiyorlar, eğer bize müracaat ederlerse biz onlara ücretsiz bilet yükleyip onları ağırlayacağız. Bu kararı aldık.?
Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı