KAYSERİSPOR´DA, ESKİŞEHİR MESAİSİ SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA, ESKİŞEHİR MESAİSİ SONA ERDİ

KUTLU, ?ESKİŞEHİRSPOR MAÇI İKİ TAKIM İÇİN DE ÇOK ÖNEMLİ?

Spor Toto Süper Lig´in 26.haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Eskişehir maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ?Karşılaşma iki takım için de çok önemli? dedi.
Fenerbahçe karşısında aldığı mağlubiyetle, kazanamama serisini sürdüren Kayserispor, 26.hafta karşılaşmasında Eskişehir´i konuk edecek. Fenerbahçe maçının ardından Eskişehir maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayan Kayserispor, gerçekleştirdiği son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.
Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Hakan Kutlu, ligin 26.haftasında oynayacakları Eskişehirspor maçının iki takım için de çok önemli olduğunu söyleyerek, "Biz kendi taraftarımız önünde, kendi stadımızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz? dedi.
Kutlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:
"Cezalı ve sakatlarımız var ama diğer oyuncularımızın bu tip maçlarda oynamayan veya sakat olan futbolcularımızın yerini çok fazla hissettirmeyeceğini düşünüyorum. Oynamayan futbolcularımız da gerçekten çok kaliteli. Kayserispor, kaliteli bir kadro kurmuş. Ben bunu geldim geleli söylüyorum. Bu kadro kalitesine rağmen şanssız sonuçlar alınmış. Futbol açısından ve kadro kalitesi açısından çok fazla sıkıntı yok. O yüzden cezalı oyuncuların yerine oynayacak oyuncular da en iyi şekilde onu kapatacaktır. İki takım için de çok önemli bir maç. Eskişehirspor da biz de ligde bulunduğumuz durum itibariyle sıkıntılı bir süreçte gözüküyoruz. Biz kendi taraftarımızın önünde kendi stadımızda oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Bu gücümüz de var. İnşallah bu maçın sonunda ligde daha rahat bir nefes alabileceğimiz konuma geleceğimizi düşünüyorum.?
Kayserispor-Eskişehirspor maçı, bugün Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Zorlu 90 dakikada saat 19:00´da başlayacak. (SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti