KAYSERİSPOR´DA FUTBOLCU SIKINTISI

KAYSERİSPOR´DA FUTBOLCU SIKINTISI

ERKAM REŞMEN´İN KADRO DIŞI

Kayserispor´da futbolcu Erkam Reşmen´in kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Kayserispor´un Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, yaptığı açıklamada, Erkam´ı takımda artık düşünmediklerini ve kendisine kulüp bulmasını söylediklerini ifade etti. Diğer yandan kulüpte bazı futbolcularında alacaklarını alamadıkları ve federasyona başvurmaya hazırlandıkları iddia edildi.
Kayserispor´a futbolcu krizi başladı. Yönetim, teknik heyetten sonra futbolcu konusunda da sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar bazı oyuncuları kadro dışı bırakırken bazı oyuncularda kulüpten alacağını alamadığı iddiası ile federasyona başvurmaya hazırlanıyor.
Kayserispor´a sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor´dan transfer edilen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Erkam Reşmen´in kadro dışı bırakıldığı ve kendisine kulüp bulması söylendiği belirtildi.
Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Hakan Kutlu´nun istifa ederek kulüpten ayrılmasının ardından kadrodan ayrılan ilk isim olan Erkam, artık A Kadro ile çalışmalara katılmayacak. Sezonun ikinci devresinde Kayserispor kadrosunda düşünülmeyen Erkam, geride kalan haftalarda sadece 3 kez lig maçlarında ve 3 kez de Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmalarında görev alabilmiş o maçlarda da vasat oyunuyla teknik heyeti hayal kırıklığına uğratmıştı.
Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Yıldız, Erkam´ın, Kayserispor ile 2018 yılı 30 Mayıs tarihine kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen kadro dışı bırakıldığını duyurdu. Yıldız ?Kendisine kulüp adına bir kez daha teşekkür ettik. Ancak kulüp hedefleri doğrultusunda kendinin artık aramızda olamayacağını söyledik. Bundan sonraki futbolculuk hayatında Erkam´a başarılar dileriz? dedi.
Öte yandan Kayserispor´da futbolcu sıkıntısında iş federasyon boyutuna taşınmaya başlıyor. Sarı-kırmızılı ekipte yabancı oyuncular dahil olmak üzere 10 futbolcunun ödemesinin sezon öncesinden beri yapılmadığı iddia edildi. Ödemesi yapılmayan oyuncuların kulübü TFF´ye şikayet edeceği ve Kayserispor yönetiminin bir ay içerisinde ödemeleri yapmaması halinde oyuncuların serbest kalacağı iddiası Kayseri kamuoyuna bomba gibi düştü. Takımda Kana-Bıyık, Nakoulma ve Welliton´un gibi önemli isimlerin devre arasında ödemeleri yapılmazsa takımdan ayrılmasının da gündeme geldiği iddialar arasında yer alıyor.
(spor servisi)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti