KAYSERİSPOR´DA, GENÇLER MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA, GENÇLER MESAİSİ BAŞLADI

SARI-KIRMIZILI EKİP, TEK ANTRENMAN YAPTI ...

Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak olan Kayserispor, iki günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına yeniden başladı.
Geride kalan 3 haftada galibiyet yüzü görmeyen ve Türkiye Kupası´nda da Fenerbahçe´ye mağlup olan Kayserispor, ligin 28.haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. İlk bölümünde ısınma ve istasyon çalışması yapılan antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Mendes dışında eksik bulunmuyor.
Sarı-kırmızılı camia Gençlerbirliği karşılaşmasından mutlak galibiyet beklerken Teknik Direktör Sergen Yalçın ve ekibi, bu maç için futbolcular ile tek tek görüşüyor. Maçın önemini oyuncularına anlatan genç teknik adam futbolcularına, ?Sizlere olan inancım tam. Gençlerbirliği maçını kazanacağız. Alacağımız bir galibiyet bize nefes aldıracak´ diyerek motive ettiği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
Gençlerbirliği-Kayserispor karşılaşması, 22 Nisan Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 19:00´da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı