KAYSERİSPOR´DA GENÇLER MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA GENÇLER MESAİSİ SÜRÜYOR

SARI-KIRMIZILILARDA BOLDRİN KADRO DIŞI

Spor Toto Süper Lig´in 29.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Gençlerbirliği´ni konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, günü gerçekleştirdiği tek antrenman ile tamamladı.

Spor Toto Süper Lig´de 29.hafta heyecanı, 13-14-15 ve 16 Nisan´da oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 29.hafta mücadelesinde Kayserispor-Gençlerbirliği´ni konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sumudica yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman takım halinde ısınma hareketleriyle başladı.

Daha sonra istasyon, pas, şut çalışması ve çift kale maçın ardından antrenman noktalandı. 29.hafta öncesinde Kayserispor, topladığı 41 puanla 6.sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise 30 puanla 15.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan Gençlerbirliği-Kayserispor karşılaşmasını 2-1´lik skor ile Kayserispor kazanmıştı.

Kayserispor´da son günlerde yaşanan sorunların çözüm noktasında düğmeye basıldı. İlk olarak yedekte bekleyen Boldrin konusunda karar alan yönetim futbolcuyu süresiz olarak kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Kayserispor-Gençlerbirliği karşılaşması, 15 Nisan Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Mücadele saat 13:30´da başlayacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak