KAYSERİSPOR´DA GÖZLER AKHİSAR MAÇINDA

KAYSERİSPOR´DA GÖZLER AKHİSAR MAÇINDA

KARŞILAŞMA YARIN SAAT 16:00´DA BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Lig´in 16.hafta mücadelesinde Kayserispor-Akhisarspor´u konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

Spor Toto Süper Lig´de 16.hafta heyecanı, 14-15-16 ve 17 Aralık´ta oynanacak olan müsabakalarla yaşanacak. 16.hafta mücadelesinde Kayserispor-Akhisarspor´u konuk edecek.

Kupada Altay maçını kazanan Kayserispor, bir nebze de olsa nefes almıştı. Ardından takımın başına geçen Hikmet Karaman ile Kasımpaşa maçına çıkan sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa´yı da 3-0 mağlup ederek, kendine gelmişti. Bu karşılaşmanın ardından Kayserispor´da gözlere Akhisar maçına çevrildi. Hafta başında bu yana hazırlıklarına ara vermeyen Kayserispor, hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile sürdürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman ise saha ve seyirci avantajını kullanarak, Akhisar´ı Kayseri´den eli boş göndermek istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, bugün gerçekleştireceği ter antrenmanı ile Akhisarspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girecek. Kayserispor, kart cezalısı Sapunaru´nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Oğuz Berber, Sakıp Aytaç ve Rajko Rotman Akhisar karşılaşmasında forma giyemeyecek. 16.hafta öncesinde Kayserispor, 15 puanla 15.sırada yer alırken, Akhisarspor ise 16 puanla 13.sırada yer alıyor.

Kayserispor-Akhisarspor karşılaşması, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:00´da başlayacak olan karşılaşmada, Suat Arslanboğa, İsmail Şencan ve Candaş Elbil hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı