KAYSERİSPOR´DA KONYA MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİSPOR´DA KONYA MESAİSİ TAM GAZ

ŞUMİ, ?KİMSE BU PERFORMANSI BEKLEMİYORDU?

Spor Toto Süper Lig´in 26.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Konyaspor´a konuk olacak. Konyaspor deplasmanının hazırlıkları devam ederken, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica, ?Kayserispor´dan kimse bu performansı beklemiyordu´ dedi.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 26. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım, antrenmanda pas organizasyonları ve şut çalışması yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Oleksandr Kucher, katılmazken ağrıları olan Stephane Badji ise salonda çalıştı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam yaptığı açıklamada, iyi bir sezon geçirdiklerini, ligde son 9 maça daha önceki sezonların aksine küme düşme korkusu yaşamadan girdiklerini belirtti.

Yeni hedeflere emin adımlarla ilerlediğini aktaran Sumudica, şöyle dedi;

?Kayserispor´dan kimse bu performansı beklemiyordu. Bu sene de geçen sezonlar gibi olacağımızı zannediyorlardı. Öyle beklentileri olanlar vardı. Bu başarıyı tahmin etmiyorlardı. Ligden düşeceğimizi düşünüyorlardı. Şu anda bana göre 9 maç öncesinden ligde kalmayı garantiledik. Şimdi başka hedeflerimiz var. Adımlarımızı ileriye doğru atacağız Avrupa kupaları için.?

Atiker Konyaspor ile oynayacakları maçı değerlendiren Sumudica, hedefi olan iki takımın karşılaşmasında güzel bir maçın futbolseverleri beklediğini dile getirdi. Sumudica, sözlerini şu şekilde tamamladı;

?Güzel bir maç bizi bekliyor. İki takımın da hedefleri var. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan bir takıma karşı oynayacağız. Hocaları değişti. Geçen hafta Galatasaray´a karşı güzel bir mücadele çıkardılar ve şimdi bizi bekliyorlar. Zorlu bir mücadele olacak. Onlar ligde tutunmak için biz de Avrupa kupaları hedefi yolunda ilerliyoruz. Çalışmalara başladık. Sakat oyuncularımızın iyileşmesini bekliyoruz.?

Haber: Murat TURP



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı