KAYSERİSPOR´DA HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR´DA HEDEF GALİBİYET

KUTLU ?TRABZONSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ?

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig´in 13. haftasında yapacakları Trabzonspor maçını iyi bir oyunla kazanmak istediklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig´in 13.hafta karşılaşmasında Trabzonspor´u konuk edecek olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Antrenmana Sancaktepe Ortaokulu Özel Eğitim öğrencileri moral ziyaretine geldi. Öğrenciler, Kayserispor´a Trabzonspor maçında başarılar diledi. Ziyarette söz alan Sancaktepe Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmeni Saim Barbaros; ?Kayserisporumuzun pazartesi günü oynayacağı Trabzonspor maçının önemini biliyoruz. Kayserisporumuz güçlü bir camiadır bazı hakem hataları ve benzer şansızlıklardan dolayı şu anda zor durumda olmasına rağmen bu durumdan çıkacağına inancımız tamdır´ dedi.
Antrenman öncesin basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ?Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz´ dedi. Kutlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?İki takım için de çok önemli bir maç. Trabzonspor da bizim gibi istediği sonuçları alamayan bir ekip. Onların da galibiyete ihtiyacı var, biz de galibiyeti çok istiyoruz. Son haftalarda galibiyet alamadık. Sahamızda taraftarımız önünde 3 puan almayı hedefliyoruz. Geçmişe baktığımızda aslında sezon başından beri Gençlerbirliği maçı hariç oynanan bütün karşılaşmalarda galibiyete yakın taraftık. Kendi hatalarımızı biliyoruz, bunun üzerine çalışıyoruz ama hakem hataları da hedeflediğimiz 5-6 puanın gerisinde kalmamızda son derece etkili oldu. Kayserispor aleyhine ne yazık ki üst üste hakem hataları oluyor. Bunlara karşı bir şey yapamıyoruz. Özellikle son Aytemiz Alanyaspor maçında da artık had safhaya ulaşmış hakem hatasıyla karşılaştık. Bu maçta takımımız istediğimizi sahaya yansıttı ama ne yazık ki inanılmayacak derecedeki hakem hatalarıyla mağlubiyetle dönmek zorunda kaldık. İnşallah bu hafta iyi bir oyun sonucunda Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz.? (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak