KAYSERİSPOR´DA HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR´DA HEDEF GALİBİYET

SARI-KIRMIZILI EKİP, GÜNÜ TEK ANTRENMANLA TAMAMLADI ...

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta karşılaşmasında lider Beşiktaş´a konuk olacak Kayserispor´da tek hedef galibiyet. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig´in ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan ve üst üste aldığı galibiyetlerle düşme potasının üzerine bir adım çıkan Kayserispor, sahasında oynadığı Kasımpaşa maçında 2-2´lik beraberlikle ayrılmıştı. Bu maçın ardından ara vermeden 24.haftada oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan Kayserispor, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başlarken, çabuk kuvvet, koordinasyon, dar alan oyun ve üç takımlı turnuva ile antrenmanı tamamladı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Mendes, Güray ve Traore katılmadı.
Beşiktaş maçına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın şunları söyledi: ?Bakıldığında ligde kötü bir konumda değiliz. Hemen hemen orta sıralarda yer alan bir takımız diyebiliriz. Önümüzde 11 maç daha var. Bu maçlarda iyi sonuçlar alıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Tek istediğimiz şey bu. Bunun için uğraşıyoruz. Bu hafta güçlü bir takımla oynayacağız. Her bölgesi güçlü olan bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Artık önümüzdeki hiçbir maç kolay değil. Her takım her takımı yenebilecek seviyede. Her takımın hesabı var, kimi şampiyonluğu kimi ligde kalmayı kovalıyor. Ligde kalmak için uğraşan takımlardan biri de biziz. Bu hafta iyi hazırlanacağız. Rakibimizi iyi analiz edeceğiz. Sert ve güçlü olup hafta sonu iyi bir mücadeleden sergilemek istiyoruz. Hafta sonu nasıl bir sonuçla döneriz bilmiyorum ama elimizden geleni yapıp belki 3 puan belki bir puan alıp yolumuzu devam etmek istiyoruz.?

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak