KAYSERİSPOR´DA HÜZÜN VAR

KAYSERİSPOR´DA HÜZÜN VAR

KAYSERİSPOR 0-1 FENERBAHÇE

   Süper Lig´de sezonun 8.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe´yi konuk eden Kayserispor, ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya 11 kişi başlayan sarı-kırmızılılar, Mustafa Akbaş´ın kırmızı kart görmesi ile maçı 10 kişi tamamladılar.

Spor Toto Süper Lig´in 8. hafta maçında Kayserispor sahasında Fenerbahçe´yi konuk etti. Karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. Kayserispor´da kadro konusunda ise haftalar sonra ilk kez ilk 11´de sahada olan Oğulcan Çağlayan dikkat çekti. İlk düdük ile birlikte atak geliştiren taraf sarı-kırmızılılar oldu. 11.dakikada Deniz, Fenerbahçe defansının hatasında topu alarak ceza sahasına girdi. Deniz´in vuruşunda top kaleci Volkan´ın ellerinde kaldı. 29.dakikada Van Persie ceza sahasının sol tarafından kullandığı serbest vuruşta topu ağlarla buluşturdu ve skoru takımı adına 1-0´a taşıdı. 45.dakikada ceza sahasında topla buluşan Nani´nin vuruşunda top kaleci Kayacan´da kaldı. Bu pozisyon ile birlikte ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor soyunma odasına 1-0 yenik girdi.
İkinci yarıya ise konuk ekip Fenerbahçe´nin vuruşu ile başlandı. 50.dakikada Hasan Ali´nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Fenandao´nun kafa vuruşunda top auta gitti. 77.dakikada Biseswar´ın ortasında arka direkte topa iyi yükselen Vanderley´in kafa vuruşunda Volkan üst direkte topa müdahale etti ve top kornere çıktı. 83.dakikada Kayserispor´da Mustafa Akbaş ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşmanın normal süresinin ardına 4 dakika eklendi. Bu sürede ise Furkan ile Kaleci Volkan´ın tartışması sahayı karıştırdı. Pozisyonun ardından ise son düdük geldi ve Kayserispor, sahasında Fenerbahçe´ye 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 17´ye çıkardı, Kayserispor ise 5 puanda kaldı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak