Kayserispor´da İkinci Rumen Teknik Adam Dönemi

Kayserispor´da İkinci Rumen Teknik Adam Dönemi

Marius Sumudica, Resmi Sözleşmeye İmza Attı ...

Kayserispor´da ikinci Rumen teknik adam dönemi resmen başladı. Sarı-kırmızılı ekibin yeni Teknik Direktörü Marius Sumudica, kendisini 2 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni teknik direktörü Marius Sumudica ile iki yıllığına sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde As Başkan Mehmet Çakmak Uyar, Basın Sözcüsü Hasan Eskici ve Kulüp Başkanı Erol Bedir hazır bulundu.
İmza töreni öncesinde konuşan Kulüp Başkan Erol Bedir şöyle dedi: ?Dün akşam itibariyle Kayserisporumuzun iki yıllığına teknik direktörü olacak ismi belirledik. Geç saatlere kadar görüştük ve detayları konuştuk. İmza altına alınmış oldu. Yeni hocamız, Romanya´nın Astra takımının iki yıldır teknik direktörlüğünü yapıyordu. Hocamızın adı biraz uzun, kendisi bana ?Şumi diyebiliyorsunuz´ dedi. Bizimde işimize geldi ve hemen Şumi demeye başladık. 1 hafta-10 gündür sıkı bir şekilde görüşmelerimizi sürdürüyorduk. Hocamızla ilgili gördüğümüz ve anladığımız şu; geçmişi bellidir. Astra takımını Romanya´da şampiyon yapması ve bunu mütevazi bir kadroyla yapması olağanüstü bir olaydır. Bu nedenle futbol kariyeri anlamında zaten bir şüphemiz yoktu. Bize ve takımımıza çok şey katacaktır. İmkanlar ölçüsünde çalışacaktır. Kendisine Kayseri´ye ve Türkiye´ye hoş geldin diyorum. İmza sonrası takımın durumunu konuşacağız.?
Kayserispor´un çiçeği burnunda teknik direktörü Marius Sumudica ise şunları söyledi: ?Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bana başka tekliflerde vardı ancak Türkiye´ye gelmeyi tercih ettim. Çünkü Türkiye´de gerçekten zorlu bir lig var. Parasal anlamda sadece benim için değil, herkes için iyi olan bir yer. Mourinho gibi büyük şeyler söylemeyeceğim ama buraya çalışmaya geldim ve çok çalışacağım. Ben, tüm kalbimi ortaya koyarak çalışacağım. Futbol için deli oluyorum ve benim saçlarım bu yüzden beyazladı. Başarı gelsin, ben saçlarımı kuaföre gider yaptırırım. Bu insanların arasında kendimi çok iyi hissediyorum. Her hoca gibi iyi sonuçlar alırsanız devam ederseniz. Aksi durumda ise bavullarınızı toplar gidersiniz. Kayseri´ye 2-3 aylık maaşımı almak için gelmedim. 2 yıllığına geldim. Türkiye´deki insanlarda, Romanya´daki insanlar gibi sabırsızdır. Şuna söz veriyorum, geride kalan yıldaki Kayserispor´dan iyi olacağız. Bunu tek başıma başaramam. Herkesin bizlere destek olmalı. Taraftarımız stadyuma gelmeli, çünkü futbol için çıldıran bir teknik direktörleri var. Bütün maçlar benim için aynıdır. Takımımın komando gibi hissetmelerini isterim. Maça çıkmaları ve rakiplerini öldürmelerini isterim. Benim futbol felsefem budur. Benim için takım olmak çok önemlidir. Her şey için çok teşekkür ediyorum. Şimdi çocuklarım ve eşim ile birlikte 2 haftalık tatile gideceğim ancak aklımda hep Kayserispor olacak.?
Tesisler ve transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Sumudica sözlerini şu şekilde sürdürdü; ?Tesisleri dün akşam gezdim. Gerçekten çok güzel tesislere sahipsiniz. Romanya´da böyle bir tesis sadece bir kulüpte var. Herhangi bir oyuncu getirmeyeceğim. Scout ekiplerinin hazırladığı ve başkanımızın listesindeki oyuncuların içinden oyuncu seçeceğim. Onları oynatacağım ve yetiştireceğim.?
Açıklamaların ardından Marius Sumudica, kendisini iki yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Sözleşme imzalayan Teknik Direktör Marius Sumudica Romanya´nın Astra takımını 2 yıl çalıştırmış olup, 2015?2016 sezonunda Romanya şampiyonu olmuş ve aynı yıl Romanya Süper Kupası´nı kazanmıştır. Astra takımı Avrupa Kupaları´nda gruplardan çıkma başarısını göstermiş olup, son 2 yılda basın mensupları tarafından Romanya´nın en iyi ?Teknik Adamı´ seçilmişti.
Haber:Şevket Tekin



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer