KAYSERİSPOR´DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

YÖNETİM, TRANSFER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI


Kayserispor´da ikinci yarı mesaisi sürerken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Sarı-kırmızılı yönetim, kaleci tansferine son noktayı koyarken bir forvet konusunda da sona yaklaşılıyor.
Kayserispor, bir haftalık iznin ardından ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Cumartesi günü başladı. Antalya´da kampa giren sarı-kırmızılı ekip, Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.
Antrenmanda sarı-kırmızılılar, koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından iki gruba ayrılarak 5´e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas organizasyonlarıyla devam eden idman, çift kale maçla tamamlandı.
Sarı-kırmızılı ekipte, yönetim kaleci konusuna netlik kazandırırken, forvet ve diğer transferler için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kayserispor, Fransa´nın Toulouse kulübünde forma giyen kaleci Ali Ahamada´yla el sıkıştı. 24 yaşındaki Fransız file bekçisinin önümüzdeki günlerde Türkiye´de olması bekleniyor.
Forvet konusunda bir çok isim var ancak şuan kadar öne çıkan isim, Leandrinho oldu. PTT 1.Lig´de mücadele eden ve takımını sırtlayan isim olan Leandrinho´un Kayserispor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın bu oyuncuyu istemesinin ana nedenin ise Leandrinho´nun hem orta sahada hemde forvette oynayan bir oyuncu olması öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.
Leandrinho transferinin gerçekleşmesi durumunda sarı-kırmızılı yönetimin, Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın hazırladığı rapor doğrultusunda en az iki oyuncu daha transfer etmesi bekleniyor.



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti