KAYSERİSPOR´DA KÜLAHÇI DÖNEMİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA KÜLAHÇI DÖNEMİ BAŞLADI

BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU, TESİSLERDE BİR ARAYA GELDİ

Kayserispor´da yönetim krizi sona erdi. Sarı-kırmızılı ekipte, Saffet Külahçı dönemi başlarken, başkan ve yönetim kurulu Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde mevcut Başkan Ahmet Yıldız ile bir araya gelerek görevi devraldı.
Kayserispor´da 28 Kasım´da başlayan ?Olağanüstü Genel Kurul´ süreci, 24 Aralık´ta gerçekleştirilen ?Olağanüstü Genel Kurul´un ikinci oturumunda sona ermişti. Genel kurulda aday çıkmadığı için Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız Başkan adayı olmuş ve yeni başkan olmuştu.
Yıldız, ?Olağanüstü Genel Kurulu´un ardından ?Şehrin ileri gelenleri ile görüşeceğiz ve yapılması gerekeni yapacağız´ demişti. Bu sözlerin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, sıkı bir çalışma içine girmişti. İş adamları ile görüşen Çelik ve Özhaseki, yeni başkan olarak Saffet Külahçı´yı belirlediler.
Saffet Külahçı ve yönetim kurulu, cumartesi günü Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde mevcut Başkan Ahmet Yıldız ile bir araya geldi ve görevine resmen başladı. Yeni yönetim içerisinde görevini devreden Ahmet Yıldız da yer alacak. İlk olarak teknik direktör sorununu aradan çıkaracak olan yeni yönetim hemen ardından takımı kampa gönderecek. Bu sürede de takıma teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer çalışması yapacak. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin yeni teknik direktörünün Ertuğrul Sağlam olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Kayserispor Kulüp Başkanlığı´nı Saffet Külahçı´ya devreden mevcut Başkan Ahmet Yıldız şöyle dedi: ?Yeni yönetim kurulu ve başkana hayırlı olsun diyorum. Şehrimiz idare eden belediye başkanlarımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki, yeni yönetim kuruluna ve başkana görev tevdi etmişler. Bizlerde son derece mutlu olduk. Kayserispor´un sahipsiz olmadığını şuanda görüyoruz. Keşke genel kurulda olsaydı, çünkü takımımız için zaman çok önemli durumda. Eğer seçim döneminde olsaydı, şimdiye Kayserispor ikinci yarı için hazır hale gelirdi. Ben, gerekli bilgileri yönetim kuruluna ve başkana verdim. Çok hızlı hareket etmelerini söyledim. İnşallah ikinci yarı Kayserispor, layık olduğu yere taşınacaktır.?
Saffet Külahçı başkanlığında oluşan yönetim kurulunda şu isimler görev alacak.
Saffet Külahçı-Başkan
Hayri Naziksoy
İbrahim Kilci
Özhan İnce
Mahmut Bayrak
Hulusü Yördem
Bayram Patır
Vahdi Orhan
Türker Avşar
Ümit Ünal
Murat Gencer
Mustafa Tarsuslu
Ahmet Battal
Hüseyin Zikkavun
Sebahattin Cansu
İbrahim Polat
Erkan Yücel



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak