KAYSERİSPOR´DA KÜLAHÇI DÖNEMİ BAŞLAYACAK!

KAYSERİSPOR´DA KÜLAHÇI DÖNEMİ BAŞLAYACAK!

KÜLAHÇI LİSTESİ İLE YENİ DÖNEME HIZLI GİRECEK.

Kayserispor´da yeni dönem Saffet Külahçı ile başlayacak. Son yapılan genel kurulda istenilen adayın ortaya çıkmaması ile sıkıntı yaşayan Kayserispor için Saffet Külahçı ekibiyle birlikte göreve talip oldu. İlimiz yöneticilerinin de olumlu görüş belirttiği Külahçı listesini hazırlayarak göreve başlayacak.
Kayserispor´da son yapılan olağanüstü genel kurulda aday olan ve seçilen Ahmet Yıldız ve yönetimi yeniden genel kurul kararı almaya hazırlanıyor. Özellikle kulübün mali yapısındaki sıkıntının giderilmesi için kaynak arayışlarına devam eden siyasiler bu konuda ilimiz iş adamlarının oluşturacağı yeni bir yönetim listesi ile genel kurula giderek yönetimi devir almaya hazırlanıyorlar. Mevcutta yer alan Ahmet Yıldız yönetiminin görevi devretmek için genel kurul sonrasını beklemeden kulübe giderek görevi devralacak olan Külahçı, zaman kaybı yaşamadan takımın çalışmalara başlaması için girişimlerde bulunacak.
Daha önceleri de kulüp yöneticiliği yapan birçok isim yeniden bu sorumluluğa girmeye hazırlanırken bu listeye başkanlık yapacak olan Saffet Külahçı ise olumlu görüş belirterek takımın yeniden eski dönemlerindeki gibi olacağını söyledi. Erciyesspor´un ihtişamlı dönemlerinde yöneticilik yapan Saffet Külahçı yeni dönemde Kayserispor´un başında yer almaya hazırlanırken, kulübün sezon arasında fazla zaman harcamadan çalışmalara başlaması için de öncelik teknik adam işini çözmek diyor. Başta Bakan Mehmet Özhaseki olmak üzere ilimizdeki diğer yöneticilerle de görüşmeler yapan Saffet Külahçı´nın listesine olumlu yanıt verildiği ve en geç birkaç gün içinde yeni isimlerin kulüpte çalışmalara başlayacağı da ifade edildi.
Saffet Külahçı´nın listesinde ise ilimizin yakından tanıdığı simalar var. Bu isimler ise şöyle: Hayri Naziksoy, Mustafa Tarsusluoğlu, Murat Gencer, İbrahim Kilci, Erkan Yücel, Özhan İnce, Mahmut Bayrak, Hüseyin Zıkkavun, İbrahim Polat, Hulusi Bütabık, Gökhan Eryılmaz, Niyazi Tezel, Ümit Ünal, Ahmet Battal, Selahattin Cansu ve Bayram Patır. Bu isimlerin yanı sıra bir avukatında yeni listede olması bekleniyor.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev