KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

YILDIZ, ? KUPA MAÇININ SON GÜNE VERİLMESİ DOĞRU DEĞİL?

Türkiye Kupası G Grubu´nda mücadele eden Kayserispor, ikinci hafta karşılaşmasında sahasında İnegölspor´u konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Kayserispor, ligin 16. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 0-0 beraber kalarak, haftayı 1 puanla kapatan ve kupada İnegölspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Sivasspor maçında oynayan futbolcular, yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular ise ısınma ve düz koşunun ardından 5´e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenmana Sivasspor maçında sakatlanan Derley dışında tüm futbolcular katıldı. Derley´in sakatlığına ilişkin henüz net bilgi bulunmazken, forvet oyuncusunun EMAR´ı çekildikten sonra sakatlığının ne olduğu netleşecek.
   Kurumumuza açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız şunları söyledi: ?Perşembe günü İnegölspor ile kupa mücadelesinde karşılaşacağız. Tabi ki bizim için öncelikli hedef lig. Bu maçta takımda fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız mücadele edecek. Ancak hafta sonu oynayacağımız Galatasaray maçı göz ardı edilerek, bize Perşembe günü maç verdiler. Galatasaray, çarşamba günü maç oynayacak. Bizde Çarşamba günü oynayabilirdik. Federasyonun verdiği bu kararı açıkçası doğru bulmuyorum. Hedefimiz kupada tur atlamak olsa da, öncelikli hedef Süper Lig´dir. Sivasspor maçında sakatlanan Derley´in durumu henüz netlik kazanmış değil. EMAR´ı çekilecek. Durumu bundan sonra belli olacak. Kupa maçında oynaması gibi bir durum söz konusu değil. Duruma göre Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı belli olacak.?



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam