KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR, AKHİSAR MAÇI; ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 18:30´DA

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Akhisar´ı konuk edecek Kayserispor, ara vermeden bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçları, 6-7 ve 8 Şubat´ta oynanacak. Kayserispor, Teleset Mobilya Akhisarspor´u konuk edecek.

Hafta sonunda ligde Osmanlıspor´a konuk olan ve sahadan 1-0´lık galibiyet ile ayrılan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ilimize döndü. Sarı-kırmızılı ekip, ara vermeden kupada oynayacağı Akhisar karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. İlk maçtan 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor, ikinci maçtan galip ayrılarak adını yarı finale yazdırmak istiyor. Kayserispor-Akhisar karşılaşmasının hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Kulüp tesislerinde devam eden antrenmanları ve yaklaşık 1 aylık geçmiş süreci değerlendiren Teknik Direktör Sumudica, ?Biz eve değil hayata döndük. Takım ve ben hayata döndük. Çünkü evimizde olmaktan dolayı daha iyi hissediyoruz. Son hafta benim için gerçekten iyi geçti. Dışarıda kazandığımız 4 puan var, Göztepe ve Osmanlı maçı. Kupa mücadelesinde Akhisar maçında da 1-0 kaybettik. Ama evimizde bunu lehimize çevireceğimize inanıyorum. Lig´de 5. sıradayız. İkinci yarıya başladığımız yerdeyiz. 3 maçta 4 puan topladık. Şimdi bu haftayı düşünmemiz ve çalışmamız gerekiyor" dedi.

Kayserispor-Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşması, yarın Kadir Has Şehir Stadyumu´nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 18:30´da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak