KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ SONA ERDİ

SARI-KIRMIZILI EKİP, BUGÜN VAN´A GİDECEK ...

Türkiye Kupası 3.tur karşılaşmasında Kayserispor, Van Büyükşehir Belediyespor´a konuk olacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor, bugün özel uçak ile Van´a gidecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, lige Galatasaray mağlubiyeti ile başlasa da her geçen gün artan performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı-kırmızılı ekip, ligde geride kalan iki haftalık süreçte önce Sivasspor´u ardından da sahasında Antalyaspor´u mağlup etti.

Antalyaspor karşılaşmasının ardından ara vermeden Türkiye Kupası´nda oynayacağı Van Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, dün yaptığı antrenmanla Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Şumi, ?Gerçek gücünüzü son iki maçta gösterdiniz. Şimdi Türkiye Kupası maçına çıkacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapın ve bu maçı da kazanalım´ dedi. Öte yandan Teknik Direktör Şumi, Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya süreceği de öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor karşılaşması, bugün Van Atatürk Stadyumu´nda oynanacak. Karşılaşma, saat 16:00´da başlayacak. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak