KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ TAM GAZ

ASLANTAŞ, ?EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARI KAZANMALIYIZ? ...

Kayserispor´da, Türkiye Kupası mesaisi devam ederken, sarı-kırmızılı ekibin önemli oyuncularından Hakan Aslantaş ve Deniz Türüç, kupa ve ligde oynayacakları karşılaşmalara ilişkin açıklamalarda bulundular.
Türkiye Kupası´nda Fenerbahçe´yi ardından da Spor Toto Süper Lig´de Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Kayserispor, bu maçlar için hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Yarın oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçında Ümit Öztürk, Kerem Ersoy ve Mehmet Cem Hanoğlu düdük çalacak.
ASLANTAŞ, ?EVİMİZDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇLARI KAZANMALIYIZ?
Antrenman öncesi sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncuları Hakan Aslantaş ve Deniz Türüç, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Önceliklerinin lig olduğunu olduğu dile getiren Hakan Aslantaş şunları söyledi: ?Kupada ne kadar gidersek o kadar da güzel olur kulübümüz için. Öncelikle ligde kalmamız gerekiyor. Puan olarak rahatladık gibi görünse de öyle olmadı. 34. hafta sonunda mutlu olmak istiyoruz. En azından evimizde oynayacağımız kritik maçları kazanmamız lazım. Takım içinde bir gevşeme veya rahatlama gibi bir durum da yok. Hep beraber şehir ve taraftar olarak asıl hedeflerimize odaklanmalıyız. Kupada da elimizden geleni yapacağız. Kayseri´de oynayacağımız maç. Taraftarımız bizi destekliyor. Kim oynarsa oynasın bu takım sahada 11 kişi ve herkes elinden geleni yapacaktır.?
TÜRÜÇ, ?FENERBAHÇE´YE İLK MAÇTA YAPTIĞIMIZI YAPACAĞIZ?
Fenerbahçe maçında ligde ne yaptıysak onu yapmaya çalışacağız diyen Deniz Türüç ise şöyle dedi: ?Öncelikle Fenerbahçe maçı çok önemli. Formumuzu devam ettirmek istiyoruz. Takımın morali iyi gidiyor. Her şey planladığımız gibi gidiyor. Fenerbahçe´yi de kendi evimizde yenmek istiyoruz. Sonra zor bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Kasımpaşa maçı var. Maç kazandıkça takım rahatladı. Takımın öz güveni yerine geliyor, takım olarak iyi top oynuyoruz. Performansımızı sahaya yansıtıyoruz. Fenerbahçe maçında ilk karşılaşmada yaptığımızı yapmaya çalışacağız. Fenerbahçe gerçekten iyi ve zor bir takım. Bizim için her maç önemli.?
HABER: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti