KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ TAM GAZ

KAYSERİSPOR´DA KUPA MESAİSİ TAM GAZ

SARI-KIRMIZILI EKİP, MANİSA´DA KAMPA GİRDİ

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası´nda (ZTK) yarın oynayacakları Teleset Mobilya Akhisarspor maçı için Manisa´da kampa girdi.

Süper Lig´de 27 Ocak Cumartesi günü Göztepe ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) çeyrek finalinde yarın karşılaşacağı Teleset Mobilya Akhisarspor maçının hazırlıklarını Manisa kampında devam etti. Sarı-kırmızılı ekip bu maçın ardından Ankara´ya geçerek ligde hafta sonu oynayacakları Osmanlıspor maçı için çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, sarı-kırmızılı oyuncuların yol yorgunu olmaması için ZTK maçı için Manisa´da, Osmanlıspor ile oynayacakları lig maçı için ise Ankara´da kamp yapacaklarını açıkladı. Kupada ve ligde iddialı olduklarının altını çizen Başkan Bedir, şöyle dedi: ?Ligde sıkıntılı bir döneme girdik. Trabzonspor ve Göztepe ile birlikte ilk beş için mücadele veriyoruz. O nedenle Göztepe karşısında aldığımız 1 puan çok önemli. Kupa maçının ardından hafta sonu ligde Osmanlıspor ile karşılaşacağız. Ankara´dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz.?

Kayserispor Başkanı Bedir, Manisa´da yarın saat 18.30´da oynayacakları kupa maçının ardından sarı-kırmızılı takımın Osmanlıspor maçı için perşembe günü Ankara´da kampa gireceğini de sözlerini ekledi.

Haber: Murat TURP



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı