KAYSERİSPOR´DA ?KUTLU´ GALİBİYET

KAYSERİSPOR´DA ?KUTLU´ GALİBİYET

KAYSERİSPOR 2-1 BURSASPOR

Süper Lig´de tehlike hattından uzaklaşmak isteyen Kayserispor, ligde iki haftadır yenilen Bursaspor´u Sinan ve Furkan´ın ilk yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek son 4 haftaya rahat girdi.
Spor Toto Süper Lig´in 30. haftasında Kayserispor sahasında Bursaspor´u konuk etti. Kadir Has Stadyumu´nda oynanan haftanın açılış maçında sarı-kırmızılılar ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak, haftayı galibiyet morali ile tamamladılar.
Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmanın 13. dakikasında gelişen Kayserispor atağında sağ kanattan çizgiye inen Oğulcan´ın ceza sahasına ortasında topla arka direkte buluşan Sinan, meşin yuvarlağı boş ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 15.dakikada gelişen Kayserispor atağında Deniz´in sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Oğulcan´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. 17.dakikada gelişen Kayserispor atağında Berkan´ın köşe vuruşunda ceza sahasında topla buluşan Mustafa´nın sert şutu az farkla üstte auta gitti. 20.dakikada Stoch´un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta topa dokunan olmayınca meşin yuvarlak az farkla auta gitti. 24.dakikada ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Stoch´un sert vuruşunda kaleci Ahamada topu güçlükle kornere çelmeyi başardı. 37.dakikada sağ çizgiye inen Cem´in ceza sahasına çevirdiği topa bekletmeden vuran Furkan Özçal, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-0´a taşıyan isim oldu. İlk yarı bu skor ile tamamlanacak derken, 45.dakikada gelişen Bursaspor atağında sol kanattan köşe vuruşu kullanan Stoch´un ortasında topa yükselen Serdar´ın vuruşunda top filelerle buluştu ve skor levhası 2-1´i gösterdi. Bu golün ardından ilk yarının son düdüğü geldi ve Kayserispor, soyunma odasına 2-1 galip girdi.
İkinci yarıda ise ilk yarıya oranla gol anlamında daha vasat bir mücadele gerçekleşti. Bursaspor beraberlik golünü aradı, ancak Ahamada izin vermedi. İkinci 45 dakikada yeşil-beyazlıların gol çabaları sonuç vermedi. 90 dakika sonuna 5 dakikalık uzatma süresi de eklendi ancak gol sesi her iki takım adına da çıkmadı ve Kayserispor, ilk yarı sonucu olan 2-1´lik skor ile galibiyete uzandı ve 3 puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Kayserispor 32 puan ve maç fazlasıyla 13. sıraya yükseldi. Bursaspor ise 38 puanla 10. sırada kaldı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak