KAYSERİSPOR´DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL SONA ERDİ

KAYSERİSPOR´DA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL SONA ERDİ

BAŞKAN BEDİR VE YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Kayserispor´da yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa mevcut başkan Erol Bedir seçildi.

Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen olağanüstü genel kurula, Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları, Kayserispor üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Genel kurulda ilk olarak divan başkanlığına Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç seçildi. Ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okunarak, ibrası gerçekleştirildi. Son olarak ise yeni yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi ve mevcut başkan Erol Bedir ve yönetimi yeniden göreve getirildi.

Genel kurul sonrasında konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Bu genel kurulda ne oldu? Bu genel kurulda aslında hiçbir şey olmadı. 1 arkadaşımız görevi nedeniyle yönetimden ayrıldı başka bir değişiklik yok. Burada herkes Kayserispor´un yanında bulunuyor. Bir gerçeği bir kez daha tescil ettiler. Kayserispor sahipsiz değil. Kayserispor hepimizin dediler ve işlerini güçlerini bırakıp geldiler. Bizde onları kıramayarak vermiş oldukları görevi şerefle devam ettiriyoruz. Hangi ilde olur sa olsun bir partinin lacağı oy oranı yüzde 70-80 oy alsın. O ilde kazanan Kayserispor kazanırsa yüzde 100 sevinir. Kayserispor herkesin ortak sevincidir. Bundan sonra benim ricam Kayserispor siyaset sütüğ politika dışı o şehirde yaşayan herkesin ortak malı olduğunun bilinmesidir. Bir diğer konuda bir ilde özellikle illerden bahseditorum. Proje takımlardan bahsetmiyorum. Kayseri gibi takımlarda yöneticilerimizin elini ayağını çekme hakkı buılunmaz. Bir müddet sıkıntı kaldığı zaman bu en kaz yöneticilerin kucağına bırakılır.

Dernekler kanuni ile yönetiliyoruz. Yöneticilerin bir sorumluluğu yok. Yöneticilerin hesap verebilmesi lazım. Kayserispor´a resmi kuruluşlarımız o kadar çok yatırımlar yapmış ki çok güzel tesislerimiz var. Kayseripor başarılı olursa menfaati olanların dışında herkes kazanacaktır. Bizi bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum.?

MHP Kayseri  Milletvekili Baki Ersoy, şunları kaydetti: ?Bugün burada muhalaefitle iktidarıyla olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada genel kurul yapıldı. Erol başkan ve yönetimi büyükbir yükün altına girmiştir. Buradan çıktıktan sonra Kayserispor´un sorunları bitmiş değildir. O yüzden herkes elini taşın altına koymalıdır. Bu takımın problemleri ile alakalı yapmamız gerekenleri konuşmalıyız. Benim teklifim şudur. Bir tarih belirlensşin karar alınsın. İsimler üzüerinde fikir birliğine varılmak üzere Kayserispor´umuzu oturup konuşalım.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, şöyle konuştu: ?Bu Kayserispor hepimizin takımı. Bu konuda kanunların verdiği izinlerle elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu işte herkesin elini taşın altına koyması lazım. Dursun Ataş, Erol başkanım ve ekibi kısa zamanda güzel işler yaptılar. Bundan sonra da yapacakları  Bugün iktidarı ve muhalefetiyle herkes burada. Ortak paydamız olan Kayserisporumuz var. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız.?

Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise şunları kaydetti: ?Kayseriporun önemli bir desteğe ihtiyacı var. Bugün uzun zamandır var olan Kayseri´deki siyasilerin tamamı birlikteliğini gösterdi. Yıpratmak ve eleştirmek yerine yapıcı olmanın ilk adımlarını burada attık diye düşünüyorum. Kayserispor´a başarılar diliyorum.?



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak