KAYSERİSPOR´DA ?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´ ZAMANI

KAYSERİSPOR´DA ?OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL´ ZAMANI

İLK OTURUMDA ÇOĞUNLUĞUN SAĞLANMAMASI BEKLENİYOR .

Kayserispor´da ?Olağanüstü Genel Kurul´ zamanı. Sarı-kırmızılı ekibin ?Olağanüstü Genel Kurulu´nun ilk oturumunda yeterli çoğunluğun sağlanamaması ve genel kurulun 2.oturumda yapılması bekleniyor.
Süper Lig´de zor günler yaşayan Kayserispor, devre arası gelmeden ?Olağanüstü Genel Kurul´ kararı almıştı. Genel kurul kararı sonrası herkes başkan adayı beklerken, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, takımı sahipsiz bırakmamak adına başkan adayı olmuş ve seçilmişti.
Recep Mamur ve ekibinin Kayserispor´dan elini çekmesinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ilçe belediye başkanları Kayserispor tesislerini ziyaret ederek, destek açıklamasında bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in girişimleri ile takımın başına önce Saffet Külahçı ve ekibi gelmişti. Külahçı ve ekibinin borçların acil ödenecek bölümünde sorun yaşayacaklarını açıklamalarının ardından ise Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, takımın yönetimini Erol Bedir´e vermişti. Bu süreçten sonra Kayserispor´da, yeni bir ?Olağanüstü Genel Kurul´ süreci başladı.
Geride kalan haftada açıklanan ?Olağanüstü Genel Kurul´ karar süreci, 19 Ocak´ta gerçekleştirilecek olan ilk toplantı ile son bulması beklenirken, ilk oturumda yeterli çoğunluğun sağlanamayacağı ve ?Olağanüstü Genel Kurul´un bir hafta sonra gerçekleştirilecek olan ikinci oturumda yapılacağı da kulislerde konuşulan başlıklar arasında yer aldı.
?Olağanüstü Genel Kurul´un ilk oturumu, bugün saat 11.00´da Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde yapılacak. Bu oturumda çoğunluk sağlanamaz ise ?Olağanüstü Genel Kurul´un ikinci oturumu, bir hafta sonra aynı yer ve saatte yapılacak.

(Şevket Tekin)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak