KAYSERİSPOR´DA, RİZE MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA, RİZE MESAİSİ BAŞLADI

3 GÜNLÜK İZİN SONA ERDİ

KAYSERİSPOR GOL ATAMIYOR
Üç günlük tatil sona erdi. Kayserispor, Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanarak ligin 27.haftasında oynayacakları zorlu maçın hazırlıklarına başladı.
Spor Toto Süper Lig´in 27.haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına gidecek olan Kayserispor, üç günlük tatilin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde salı günü saat 18.00´da toplanan oyuncular saat 19.00´da haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde yapılan çalışmaya milli takımda bulunan Marko Simic ve sakatlıkları devam eden Samba Sow, Vanderley ve Furkan katılmadı. Sarı-kırmızılı ekip, çalışmalarına yapılacak antrenmanla ile devam edecek.
Kayserispor, son 8 haftada sadece 3 gol atabildi. Bu sezon 18 takım arasında en az gol atan takım olan Kayserispor, son 8 haftada sadece 3 gol atabildi. Bu golleri iki maçta kaydeden sarı-kırmızılılar, 6 maçta ise gol atamadı. Buna karşılık ligde oynadığı son 8 maçta kalesinde tam 10 gol gördü. 20 gol barajını geçemeyen tek takım olan Kayseri´nin bu sıkıntısına Tolunay Kafkas´tan görevi devralan Hakan Kutlu da çare olamadı. (SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti