KAYSERİSPOR´DA ŞOK AYRILIK!

KAYSERİSPOR´DA ŞOK AYRILIK!

OĞUZHAN BERBER´İN SOSYAL MEDYADAKİ GÖRÜNTÜLERİ SÖZLEŞME FESHETTİRDİ

Kayserispor´da sol kanatta sezon başında yer alması beklenen fakat yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi devam eden Oğuzhan Berber´in, sosyal medyadaki görüntüleri nedeniyle Kayserispor, sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edilmesini istedi.

Sezon başından buyana sakatlığının iyileşmesi için çaba harcanan ve kısa sürede takım kadrosuna dahil olması için sarı-kırmızlıların özen gösterdiği Oğuzhan Berber´in sosyal medyada yayınlanan videosu tepki çekti ve gece kulübündeki görüntüleri nedeniyle sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edilmesi istendi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kayserispor Kulübü şu görüşlere yer verdi: ?26.01.2019 Cumartesi günü sosyal medyada yayınlanan bir videoda, kulübümüzle sözleşmesi bulunan futbolcu Oğuzhan Berber´in sporcu ahlakı ve gençlere örnek teşkil etmesi açısından asla tasvip etmediğimiz görüntülerine rastlanmıştır.  Takımımızla sözleşmesi bulunan bu oyuncu sezon başı hazırlıklarda sakatlanmış, kulübümüz tarafından ameliyatı yaptırılıp, tedavi süreci içerisinde kendisiyle maddi-manevi her türlü açıdan ilgilenilmiştir. Kendisinin rehabilitasyon dönemini tamamlayıp, takımına katılmasını ve sorumluluklarını yerine getirmesini beklerken bu nahoş görüntülerle gündeme gelmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Meselenin aydınlatılması için çalışmalar sürmekte olup, konuyu haber alır almaz adı geçen futbolcu ve kulübümüzle kontrat yaparken menajeri olmayan ancak sonradan oyuncunun menajerliğini üstlenen Metin Korkmaz?a gerekli ihtar çekilmiş ve her türlü hakkımızın saklı kalması kaydıyla oyuncunun Kayserispor´la olan kontratının karşılıklı olarak fesih edilmesi için gereğinin yapılması istenmiştir. Konuyla ilgili gelişmeler ayrıca duyurulacaktır.?

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı