KAYSERİSPOR´DA TEK HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR´DA TEK HEDEF GALİBİYET

YALÇIN, ?GENÇLER MAÇINDAN GALİBİYETLE DÖNMELİYİZ? ...

Spor Toto Süper Lig´in 28.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak olan Kayserispor´da tek hedef galibiyet. Maça ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, ?Gençlerbirliği maçından mutlaka puanla dönmemiz gerek? dedi.
Spor Toto Süper Lig´de heyecan, 1 hafta aranın ardından 21-24 Nisan tarihleri arasında oynanacak 28.hafta maçları ile yeniden başlayacak. Kayserispor, 28.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak.
Sarı-kırmızılı ekip, hafta başında yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarına yeniden başlamıştı. Kayserispor, dün günü tek antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma ve düz koşu ile başlayan antrenman, pas organizasyonları ve taktik çalışma ile son buldu.
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Gençlerbirliği karşılaşmasından mutlaka galibiyet ile dönmeleri gerektiğinin altını çizdi. Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü:
?7 haftalık süreç çok uzun bir süreç değil. Bundan sonra ara da olmayacağını düşünürsek arka arkaya oynayacağız. Oynadığımız son 3 maç bizim için iyi geçmedi. İstediğimiz sonuçları alamadık ama futbolda bunlar normal şeyler. Sonuçta geldiğimiz nokta ile şu anki nokta arasında ciddi bir fark var. pozitif yönden bakmak lazım. Hafta sonu da zor bir maç oynayacağız Gençlerbirliği ile. Bu hafta iyi bir hazırlık dönemi geçirip mutlaka oradan puan veya puanlarla dönmemiz gerekecek. Sonra içeride Alanya ile maçımız var, o da bizim için çok önemli. Telafisi olmayan maçlar oynayacağız son 7 haftada. Biz takım olarak iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyoruz. Sakatımız yok, bir tane cezalımız var. İyi hazırlanıp Kayserispor´a yakışır biçimde en iyi şekilde bitirmek için takım olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ligi biran evvel bitirip rahatlamak istiyoruz. Stresli maçlar olacak doğal olarak ki biz böyle maçlara alışığız. Bizim için bir problem yok. İyi çalışıp, kazanıp biran evvel Kayserispor´un kümeden kalmasını sağlayacağız.?
Gençlerbirliği-Kayserispor karşılaşması, 22 Nisan Cumartesi günü saat 19.00´da Ankara 19 Mayıs Stadı´nda oynanacak.


Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak