KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRÜYOR

KASKAS, ?HAKAN LİSANSLI OYUNCUMUZDUR?

Adı birçok kulüple anılan Kayserispor´un başarılı file bekçisi Hakan Arıkan Kayseri´de kaldı. Transfer çalışmaları ve Arıkan´ın durumuna ilişkin konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Hakan ile ilgili yeni gelişme yok. Kendisi Kayserispor´un lisanslı oyuncusudur? dedi.

Kayserispor´da teknik direktör olarak göreve başlayan Tolunay Kafkas´ın takımın başına geçmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Geride kalan 2 hafta da sarı-kırmızılılar, 4 yabancı bir de yerli oyuncu transfer etti.

Büyük kulüplerle adı sıkça anılan Kayserispor´un başarılı kalecisi Hakan Arıkan ise, Kayseri´de kaldı.

Transfer çalışmaları ve Arıkan´ın durumuna ilişkin konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Hakan ile ilgili yeni gelişme yok. Kendisi Kayserispor´un lisanslı oyuncusudur? dedi. Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren teknik adam Kafkas sözleri şu şekilde sürdürdü: ?3 oyuncuyu kadromuza dahil ettik. En az 7-8 oyuncu daha alınacak. Bunun çalışmaları sürüyor. Bunlar da geldiği zaman gerçekten iyi olacak. O transferleri yapabilirsek iyi bir Kayserispor olacak. Bence bütün şehri zorlu bir süreç bekliyor. Bunun farkına varmak lazım. El birliği ile devam edeceğiz. Hakan Arıkan ile bir gelişme yok. Kulübümüzün lisanslı oyuncusudur. Transfer tekliflerine göre değerlendireceğiz.?



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam