KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HIZ KESMİYOR

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HIZ KESMİYOR

KALECİ AHAMADA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kayserispor, MSK Zilina´nın Brezilyalı golcüsü William Alves Oliveira´yı transfer etti. Diğer yandan Fransız kaleci Ahamada, Acıbadem Hastanesi´nde sağlık kontrolünden geçti.
Kayserispor ara transfere Eskişehirsporlu defans oyuncusu Birol Parlak´tan sonra, 2 aydan beri takip ettikleri 24 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu Yunus Mokhtar ve kaleci Ali Ahamada ile temas kurarak Türkiye´ye çağırdı. Kayserispor Kulübü´nün yeni transferi Ali Ahamada sağlık kontrolleri yapılması için Acıbadem Kayseri Hastanesi´ne geldi. Kontrollerde Fransız futbolcunun kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapılarak kan değerlerine bakıldı. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı. Sorunu bulunmayan futbolcu ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
Kayserisporlu yöneticiler tarafından sarı-kırmızılı kulüben Karpuzatan Tesisleri´ne çağrılan kanat oyuncusu Yunus Mokhtar, mukavele imzalamadan Hollanda´ya döndü. Bu gelişmelerin ardından Kayserisporlu yöneticiler, teknik direktör Tolunay Kafkas´ın verdiği rapor doğrultusunda, Slovakya Süper lig takımlarından MSK Zilina´nın 24 yaşındaki Brezilyalı santraforu William Alves Oliveira ile anlaşmaya vardı. Slovak liginde ve UEFA maçlarında bu sezon 13 gol atan, Botafago, Terincin ve MSK Zilina kulüplerinde top koşturan Oliveira, Kayseri´ye geldi.
Yeni transfere ilişkin açıklamada bulunan Kayserispor Futbol Şube sorumlusu Ahmet Yıldız şöyle dedi: " Kulüp başkanımız Recep Mamur´un özverisiyle bu transferler gerçekleşti. Aramıza katılan 3 oyuncu ile kadro zenginliği yakaladık. İkinci yarıda daha iyi işler yapacağız. Kolay yenilen bir takım olmadığımızı herkes biliyor.? (



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak