KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HIZ KESMİYOR

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HIZ KESMİYOR

SARI-KIRMIZILI EKİP, GROZAV İLE ANLAŞTI

Kayserispor´da transfer harekâtı hız kesmiyor. Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Romen futbolcu Gheorghe Grozav ile anlaşmaya vardı. Rumen oyuncu ile yabancı kontenjanı açılınca sözleşme imzalanacak.

Süper Ligin ilk yarısını 30 puanla noktalandırarak ikinci yarıda en az 25 puan toplayarak Avrupa Kupası maçlarına katılma hakkı elde etmek isteyen Kayserispor, Romanya milli takım oyuncularından 27 yaşındaki Gheorghe Grozav ile prensipte anlaşmaya vardı.

27 yaşındaki hücuma yönelik orta saha oyuncusu Gheorghe Grozav ile resmi anlaşma yapılmadı. Başlayan ikinci transfer tescil döneminin ilk gününde sadece prensip anlaşması yapılan Grozav ile önümüzdeki günlerde resmi anlaşmanın yapılması bekleniyor.

29 Eylül 1990 doğumlu. Tam adı Gheorghe Teodor Grozav. Daha önce iki sezon Unirea Alba Iulia takımında, iki sezon Standard Liege takımında, sonrasında Universitatea Cluj takımında kiralık olarak, iki sezon Petrolul Ploiesti takımında, üç sezon Terek Grozny, bir sezon Dinamo Bucarest takımında oynadı. Bu sezon başında Kardemir Karabükspor´a transfer olan Gheorghe Teodor Grozav, 2´si Türkiye Kupası 14´ü Süper Lig olmak üzere 16 maçta görev yaptı ve 2 Süper Lig maçında gol attı.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor