KAYSERİSPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

YAKUBU, OLİVEİRA VE ADNANE ŞEHİRDEN AYRILDI

Ligde 33 puanla 15.sırada bulunan Kayserispor´da kadroda düşünülmeyen futbolcular yavaş yavaş kulüple ilişiklerini kesmeye hazırlanıyorlar. Bu bağlamda sarı-kırmızılıların 3 yabancı oyuncusu ile yollar ayrıldı.
Kayserispor´da bu sezon yapılan transferler neticesinde takım kadrosunda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya başladı. Özellikle kadroda daha önce yer alarak performansı teknik heyet tarafından beğenilmeyen 3 yabancı oyuncu ile yollar ayrıldı. Futbolculardan Yakubu Ayegbeni, devre arasında transfer William Oliveira ve Adnane Tighadouini, Kayseri´den ayrılarak ülkelerine döndüler.
3 futbolcu, geçtiğimiz hafta içinde kulüp yetkilileri ile son kez bir araya geldiler ve yapılan görüşme sonucunda Kayseri´den ayrıldılar. Sözleşme uzatması beklenen ve sezon başında Teknik Direktör Tolunay Kafkas´ın isteği ile transfer edilen 33 yaşındaki Yakubu Ayegbeni, 31 Mayıs günü sözleşmesi sona erecek. Bu futbolcu ile yola devam edilmeyeceğini belirtilirken, Yakubu bu sezon Kayserispor forması ile 12 Süper Lig 4 Türkiye Kupası maçında oynadı. Yakubu´nun sözleşmesine göre; 25 maç ve üzeri oynaması halinde sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacaktı. Diğer yandan sakatlığı hala geçmeyen İspanya´nın Malaga takımından sezon sonuna kadar kiralık olarak alınan, ancak sadece 7 maçta görev alıp 177 dakika oyunda kalan Faslı futbolcu Adnane Tighadouini de, giden isimler arasında yer aldı. Son olarak kolaylık sağlanarak devre arasında Slovakya´nın Zilina takımından transfer edilen 24 yaşındaki William Oliveira da, Kayseri´den ayrılan isimlerden oldu. Kayserispor ile Mayıs 2017´ye kadar sözleşmesi bulunan Brezilyalı forvete "Kendine yeni sezon için kulüp bul" denildi. William, Kayserispor forması ile 8 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası maçında oynayan ve gol atma başarısı gösteremedi. Kayserispor kulüp yetkilileri, William´ın bonservisinde her türlü kolaylığı sağlama sözü de verdi. (spor servisi)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı