KAYSERİSPOR´DA YENİ SEZON MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA YENİ SEZON MESAİSİ BAŞLADI

SARI-KIRMIZILI EKİP, KADİR HAS KULÜP TESİSLERİ´NDE TOPLANDI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplandı ve sezonun ilk idmanını gerçekleştirdi. 

Spor Toto Süper Lig´de 2018-2019 sezonu, 10, 11, 12 ve 13 Ağustos 2018 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde toplanarak, sezon hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde top başı yapan sarı-kırmızılı ekibin antrenmanında yeni transferler Bilal Başacıkoğlu, Hüseyin Acar, Sakıp Aytaç, Mensah da yer aldı. Antrenman öncesi oyuncuları ile saha içerisinde kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ?Yeni sezon hazırlıklarına başladık. Kayserispor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun. Umarım istediğimiz ve dilediğimiz hedefleri gerçekleştirdiğimiz bir sezon olur. İki kamp dönemi geçireceğiz. Lig için önümüzde 1,5 ay var. Sizlerden öncelikli istediğim, sizin için hazırlanan çalışmaları tam olarak yerine getirmenizdir´ dedi.

Sezon açılışını Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ve yönetimi de izledi. Öte yandan, Sarı-kırmızılı yönetim, Ertuğrul Sağlam´ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Lawal transferi konusunda aşama kaydedemeyen sarı-kırmızılı ekip, Volkan Şen transferi konusunda sona geldi. Tecrübeli oyuncu, eski hocası ile yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.

Haber: Mustafa Gürbüz- Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı