KAYSERİSPOR´DA YOLCULUK BUGÜN

KAYSERİSPOR´DA YOLCULUK BUGÜN

SARI-KIRMIZILI EKİP, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI ...

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 6.hafta karşılaşmasında Kasımpaşa´ya konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün tamamlayacak ve İstanbul´a gidecek.

Süper Lig´in 6.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Kasımpaşa´ya konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Geride kalan 5 haftada 1 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 2 galibiyet alan sarı-kırmızılı ekip, Türkiye Kupası´nda da Van Büyükşehir Belediye´yi 1-0´lık skor ile mağlup etmişti. Kayserispor, topladığı 10 puanla 4.sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı ekibin 6.haftada karşılaşacağı Kasımpaşa ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak topladığı 7 puanla 10.sırada yer alıyor. Kayserispor, Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip, bugün son antrenmanını yapacak ve karşılaşma için havayolu ile İstanbul´a gidecek. Öte yandan Kayserispor Teknik Direktörü Şumi, oyuncularına Kasımpaşa karşılaşmasının önemine dikkat çekerek, ?Bu karşılaşmayı kazanlım ki geride kalan haftalarda aldığımız galibiyetlerin anlamı olsun. Ben, sizlere güveniyorum. Sizlerde kendinize güvenin ve maçı kazanın´ diyor.

Müsabakaya ilişkin konuşan Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Sezonu erken açmanın ve geniş bir kadroya sahip olmamamızın faydalarını şimdi görüyoruz. Süper Lig´de bu sezon birbirinden güçlü takımlar var. Örneğin deplasmanda oynayacağız Kasımpaşa´da bunlardan birisi. Galatasaray´a yenildiler ama oturmuş ve devamlılığı olan bir takıma sahipler. Bize gelince haftalardır süregelen tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Varela´nın sakatlığı geçti ama riske etmek istemiyoruz. Şu anda ciddi bir noksanımız yok. Güzel bir karşılaşma olacağını umuyorum.?

Kasımpaşa-Kayserispor karşılaşması, yarın Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu´nda oynanacak. Saat 16:30´da başlayacak olan karşılaşmada, Ümit Öztürk, İsmail Şencan ve Osman Gökhan Bilir düdük çalacak.

 

Haber: MURAT TURP



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı