KAYSERİSPOR´DA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

KAYSERİSPOR´DA ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

BEDİR VE YÖNETİM KURULU, KOSB VE KAYSO´YU ZİYARET ETTİ ...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Erol Bedir ve yönetim kurulu, ziyaretler kapsamında ilk olarak Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.
Ziyarette KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Başkan Dr. Erol Bedir ve yeni seçilen yönetim Kurulumunu tebrik ederken, Kayserispor´un ve Kayseri OSB´nin şehrin en değerli markaları olduğunu ve bu iki markanın birbirine vereceği desteğin gerek takıma gerekse zaten iyi yerlerde olan OSB´nin daha da iyi yerlerde olacağına olan inancını belirtti.
Başkan Dr. Erol Bedir ise iyi dilekleri için teşekkür ederek, ?Bizler gibi yeni seçilen Kayseri OSB´nin yeni yönetim kurulunun bugüne kadar oldukça başarılı icraatlar yaptığını, eğitime olan katkısını ve sanayiciye olan desteğini Kayserispor´a da verdikleri için teşekkür ediyoruz´ dedi.
Başkan Dr. Erol Bedir ve yönetim kurulu üyelerinin ikinci durağı ise Sanayi Odası oldu.
Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Başkan Dr. Erol BEDİR ve yönetim kurulunu tebrik etti. Oldukça keyifli, neşeli bir futbol sohbeti şeklinde geçen görüşmede Kayseri sanayicilerinin Kayserispor´a tam destek vereceklerini, maçlara da gelmek istediklerini ve bir loca almak istediklerini de belirttiler.
Başkan Dr. Erol Bedir ise Kayseri Sanayi Odası Başkanı ve tüm üyeleri maça davet ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. (Şevket Tekin)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı