KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

TOKGÖZ, “EN GÜZEL GÜNLER ŞİMDİ BAŞLIYOR”

Süper Lig’in 20.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Galibiyet sarı-kırmızılı camiada büyük sevinç yaratırken, mücadelenin ardından konuşan Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, ‘En güzel günler şimdi başlıyor’ dedi.

Süper Lig’de heyecan 20.haftada oynanan karşılaşmalarla devam etti. 20.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Başakşehir’i konuk etti. Karşılaşma Kayserispor’un 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ardından kameralar karşısına geçen Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, şöyle dedi: “Maçtan önce sosyal paylaşım sitesinde, ‘Bu maçı kazanacağız’ diye yazmıştım. Maçlardan önce iddialı konuşmak kolay değildir. Bu ancak oyunculara güvenerek olabilir. Son iki gündür oyuncularımız ve ekibimizdeki hırsı gördüm. Karşılaşmayı kazanacağımıza şüphemiz yoktu. Her şey istediğimiz gibi gitti. Takım hocamıza uyum sağladı ve isteklerine tepki verdi. Yeni transferlerimiz de gelmeye başladı. Takım için elinden geleni yapan başkanımız Berna Gözbaşı’na bir kez daha teşekkür ediyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz, transfer tahtasının açılmasında çok büyük rol oynadı. Bu kazanılan maç, başkanımız Berna Gözbaşı’na armağanımız olsun. Taraftarımız da yakında stadyumda olacak. En güzel günler şimdi başlıyor.”

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev