KAYSERİSPOR’DA GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR’DA GALİBİYETE ODAKLANDI

SARI-KIRMIZILI EKİP, TAKTİK AĞIRLIKLI ÇALIŞIYOR

Süper Lig’in 26.hatfa karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak. Deplasmandan galip dönmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, taktik ağırlıklı çalışıyor.

Süper Lig’de 26.hafta karşılaşmaları, 19-20-21-22 Şubat’ta oynanacak. 26.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Hafta başında bu yana hazırlıklarını sürdüren HES Kablo Kayserispor, Çarşamba günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Dan Petrescu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Yoğun tempoda geçen antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Çift kale maç boyunca boyunca teknik direktör Dan Petrescu oyunu sık sık durdurdu ve uyalarılarda bulundu. Özellikle de hücum hattında yer alan oyuncular ile yakından ilgilenen Petrescu, forvet oyuncularına ekstra çalışma programı hazırladı. Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını ilimizde sürdürecek olan sarı-kırmızılı ekip, ardından karşılaşma için Sivas’a gidecek. 26.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 25 puanla 16.sırada yer alıyor. Demir Grup Sivasspor ise 28 puanla 12.sırada yer alıyor.

Demir Grup Sivasspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 21 Şubat Pazar günü Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak. 6 puan değeri taşıyan karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti