KAYSERİSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER YASAĞI

KAYSERİSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER YASAĞI

BAŞKAN GÖZBAŞI’NA VERİLEN SÖZLERİN YERİNE GELMESİ BEKLENİYOR

HES Kablo Kayserispor’da gündem transfer yasağı. Sarı-kırmızılı ekip, devre arasındaki transfer yasağını kaldırmak için maddi kaynak arayışına girdi.

Süper Lig ekiplerinden HES Kablo Kayserispor’un geçmişteki borçlarından dolayı devre arasında 23 Milyon Türk Lirası ödeme yapması gerekiyor. Bu ödeme gerçekleşmez ise temsilcimiz transfer yapamayacak.

Söz konusu transfer yasağını duyuran Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “Sahada mücadelemiz bitince finansal mücadele başlar. 5 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olan ara transfer döneminde 23 milyon 700 bin TL geçmiş dönem transfer yasağımız bulunmaktadır.”

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın takıma takviye istemesi üzerine sarı-kırmızılı ekibin başkanı Berna Gözbaşı, maddi kaynak arayışına yöneldi. Şehrin önde gelen isimleri ile bir araya gelen Gözbaşı, transfer yasağının kalkması için destek istedi. Şu ana kadar olumlu bir yanıt alamayan Başkan Berna Gözbaşı’nın sorunlar karşısında tek başına bırakıldığını belirten taraftarlar da, şehrin yöneticilerinin eski borçlar konusunda Başkan Berna Gözbaşı’na verdikleri sözü yerine getirmelerini istediklerini, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurmaya devam ettiler.



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı