KAYSERİSPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI

KAYSERİSPOR’DA HAYAL KIRIKLIĞI

H.K.KAYSERİSPOR 1-1 ANKARAGÜCÜ

Süper Lig’in 19. haftasında sahasında Ankaragücü'nü ağırlayan Kayserispor’da futbolcular sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar. Alınan sonuç taraftar ve yönetimin moralini bozdu.

Süper Lig’de kalma adına önemli bir maça çıkan Kayserispor’da futbolcular alınacak bir galibiyetin ne kadar farklı sonuçlar ortaya çıkartacağının bilinci ile sahaya çıktılar. 19.haftanın karşılaşması Cüneyt Çakır’ın başlama düdüğü ile başladı. Karşılaşmanın 4.dakikada Emre Demir’in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Mensah'ın ceza sahasına ortasında Henrique, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Ancak hakem Cüneyt Çakır, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. 6. dakikada savunmanın arkasına atılan topu alan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Orgill, pasını müsait durumdaki İlhan’a çıkardı. Bu oyuncu da meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. Ancak gol ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Maçın 23.dakikasında Pazdan’ın ceza sahası içerisinde topa eliyle dokunması sonucu hakem Cüneyt Çakır VAR incelemesi sonucu penaltı noktasını gösterdi. Kazanılan penaltı atışını kullanan Mensah, topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Golden sonra ataklarını artıran sarı-kırmızılılar 27.dakika da Emre Taşdemir’in pasında, topu arka direkte Situm ile buluşturdu. Çapraz pozisyonda kaleci ile karşı karşıya kalan Situm’un şutunda meşin yuvarlak yandan auta çıktı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 Kayserispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısının hemen başında 47.dakikada Cebrail rakibine yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ankaragücü bu dakikadan sonra oyunu 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı. Maçta 69.dakikada Pinto’nun kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında kümelenen Ankaragücülü futbolculardan Alihan topa yükselerek kafa vuruşunda, meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-1 beraberliğe getirmiş oldu. 71. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Kitsiu’nun şutunda meşin yuvarlak kaleci İsmail’de kaldı. Karşılaşmanın 90.dakikasında kazanılan serbest vuruşu kullanan Scarione, topun direğe çarpması sonucu takımı adına pozisyondan yararlanamayan isim oldu ve maç 1-1 beraberlikle sona erdi.

Bu sonuçla Kayserispor ve Ankaragücü bir puan alarak ligde alt sıradaki yerlerini kormuş oldular. Ligin 20.haftasında Kayserispor deplasmanda 02 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Galatasaray ile karşılaşacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak