Kayserispor’da hedef 3 puan

Kayserispor’da hedef 3 puan

Süper Lig’in 7.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor-Başakşehir’i konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, saha ve seyircisi önünde 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Süper Lig’de 7.hafta heyecanı, 29-30 Eylül ve 1-2 Ekim’de oynanacak karşılaşmalarla yaşanacak. 7.hafta karşılaşmasında Mondihome Kayserispor-Başakşehir’i konuk edecek. 

Beşiktaş karşılaşmasının ardından kısa bir izin kullanan Mondihome Kayserispor, ardından Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Perşembe günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Recep Uçar gözetiminde yapılan antrenman, yoğun tempoya sahne oldu. Kayserispor, Başakşehir hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. Saha ve seyircisi önünde Başakşehir ile karşılaşacak olan temsilcimiz, 3 paunı hanesine yazdırmak istiyor. 7.hafta öncesinde Mondihome Kayserispor, 9 puanla 7.sırada yer alırken Başakşehir ise 3 puanla 17.sırada yer alıyor. 

Mondihome Kayserispor-Başakşehir karşılaşması, 2 Ekim Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20:00’da başlayacak karşılaşmada, Halil Umut Meler, Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy hakem üçlüsü görev yapacak. 

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı