Kayserispor’da hedef Antalya maçı

Kayserispor’da hedef Antalya maçı

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını Pazartesi günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. 

Süper Lig’de heyecan, 25.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak. 

Ligin 24.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe’yi konuk eden ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Antalya karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Pazartesi günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, istasyon çalışması ile sona erdi. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Salı günü yapacağı antrenman ile devam ettirecek. Temsilcimiz, Antalya karşılaşmasından galip ayrılarak Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak istiyor. 

Fraport TAV Antalyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 11 Mart Cumartesi günü Corendon Aırlınes Park Antalya Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’