KAYSERİSPOR’DA HEDEF GAZİANTEP MAÇI

KAYSERİSPOR’DA HEDEF GAZİANTEP MAÇI

SARI-KIRMIZILI EKİP, SAHASINDA KAZANMAK İSTİYOR

Süper Lig’in 17.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

Süper Lig’de 19.hafta karşılaşmaları, 17-18-19 Aralık’ta oynayacak. 17.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

Geride kalan haftayı Beşiktaş mağlubiyeti ile tamamlayan Yukatel Kayserispor, Salı günü Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde teknik direktör Hikmet Karaman gözetimin yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Beşiktaş karşılaşmasının istedik, kazanamadık. Şimdi önümüze bakmalıyız. Gaziantep maçına odaklanmalıyız. Bu karşılaşmadan alacağımız galibiyet, bizi kendimize getirecek. Elinizden gelenin fazlasını yapın ve kazanalım.” 17.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 19 puanla 15.sırada yer alırken, Gaziantep Futbol Kulübü ise 21 puanla 13.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması, 19 Aralık Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Her iki takım içinde önem arz eden bu karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’